Budapesten frissdiplomás program ennyi pénzért?
Br 300at ajánlott a cég. Ti elvállalnátok ennyiért?
Én kicsit keveslem, de a többi helyről, ahova jelentkeztem, fel sem hívtak.
Kezdőként bruttó 300, úgy hogy más szóba sem állt veled nagyon jó. A helyedben örülnék neki mint majom a farkának.
Most komolyan, még munkahelyed sem volt, más lehetőséged egyenlőre nincs... mire föl gondolod, hogy most ennél többet érsz? Ráérsz akkor dobbantani, ha már lehúztál itt 6-24 hónapot és közben bejött a jóval jobb ajánlat.
Hát ilyen képességekkel vállald is el. Többször is kérdezték, hogy milyen mérnök is vagy valójában, de képtelen vagy rá válaszolni. Mint akihez el sem jut amit válaszolnak. Csak mérnök :DD
De, hogy értsed.
Egy kezdő mérnök kereshetsz nettó 140-300 között is akár.
A titok: Hogy milyen szakos mérnök. -> Befolyásolja az iparágat ahol dolgozik. -> Befolyásolja a fizetést.
Mi ezen a bonyolult?
Ha máshonnan nem hívtak vissza és az ajánlott bér nagyobb, mint a jelenlegi fizetésed, akkor fogadd el, hiszen nincs más lehetőséged.
Megjegyzem én kezdőként is keveslem azt a pénzt, Budapesten egyszerűen kevés egy normális életszínvonalhoz. 2 év tapasztalattal (feltételezem nem a mekiben dolgoztál) meg egyenesen röhejes összeg (mérnöki fizuról beszélünk mérnöki/manageri munkáért). De persze mindenki annyit kap, amennyit ér az adott cégnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!