Mennyi a reális bérigény erre a pozícióra a KPMG-nél? Többi lent
Találtam egy pozíciót, aminek az a neve hogy Tax Data Analyst. Adatkezelést, és report fejlesztéseket takar. Ti mennyit kérnétek el ha az alábbiakkal rendelkeztek?
-Excel/VBA/SQL/Python
-Kiváló gazdasági diploma (kereskedelem és marketing)
-NAV-nál voltam gyakornok
-9 hónapig reportfejlesztést csináltam egy médiacégnek
-Felsőfokú angoltudásom van és középszintű német.
Köszi a hasznos tanácsokat.
Nem az a lényeg, hogy te mit tudsz, hanem hogy a pozíció mit kér... Most ha én mesterképzéssel elmegyek takarítani, akkor is kérjek nettó 300at?
De azért: ha mindezek amiket fent leírtál szükséges feltételei a munkakör betöltésének (=írják az állásajánlatban; pl. Pythont sztem 99% hogy nem kell majd használnod), akkor sztem kb olyan nettó 250-280 körül lehet a reális, talán a 300at is megadják ha nagyon hiány van.
De egyébként ha Pythonban tudsz programozni, akkor az azt is jelenti, hogy a Starschmea CTO-hoz hasonlóan (Földi Tamás) te is tudsz olyat, hogy leírod egy papír egyik oldalára, hogy Java, másik oldalára hogy Python, a Java-t áthúzod és a Python mellé teszel egy szivecskét.
Ennyi pont elég ahhoz, hogy a 21. századi startupvilágban érvényesüljön az ember.
Jó kell még a rövidujjú, vastagkeretes szemüveg és a bullshit duma arról, hogy nem pénzért dolgozol, hanem az innovációért.
a ker marketing csak egy futottak még diploma, hogyha számvitellel akarsz foglalkozni
szerintem nem lenne annyi befektetés azt is megcsinálni
Az a 9 hónap olyan volt, hogy fejlesztés terén mindent megcsináltam, amit lehetett. Konkrétan 3-4 report volt az elején és automatizáltan a 9. hónapban 15 volt nálam és amellett toolokat fejlesztettem.
Az utolsó előtti hozzászólóhoz hasonlóan én is 300-350-re tenném ezt őszintén szólva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!