Reális bérigény?
Figyelt kérdés
Idén végeztem kommunikáció-média szakon, megpályáznék egy állást, ahol bérigényt kell megadni. Marketing asszisztens angol, francia és német nyelvtudással üzleti és társalgási szinten, pályakezdőket keresnek. Reális bérigény bruttó 380.000 forint?2018. júl. 12. 16:44
1/11 anonim válasza:
Haaat talán, SsC be kapnal ennyit, az tuti
2/11 anonim válasza:
Kommédiával?:-D Kiröhögnek. Sima asszisztensként bruttó 380? Bruttó 200 is bőven túlfizetett.
3/11 anonim válasza:
2. Ra ne hallgass lövése sincs erről, én olyan bruttó 300-350 között írnék
5/11 anonim válasza:
mit tanítanak kommunikáció média szakon?
Ezek ilyen kamu szakok.
marketing asszisztens?
Azt régen 8 osztállyal csinálták és titkárnő, ügyintézőnek hivták:)
6/11 anonim válasza:
Ha kell használni mindhárom nyelvet rendesen, akkor persze, hogy reális. Sok válaszadó el van tévedve.
7/11 anonim válasza:
Az simán átlagos, írjad (idei adatok alapján szóval friss)
8/11 anonim válasza:
Kedves második,
le vagy maradva úgy 25 évvel.
Másrészt,a kérdező nem a közszférába pályázik.
Multicégnél, két idegennyelven is tudó asszisztens simán keres bruttó 380 ezret.
Ez nem is nagy pénz.
9/11 anonim válasza:
A nyelvek miatt TALÁN, de az sem mindegy hol van a cég. Szerintem BP-en okés, vidéken már nem az.
10/11 anonim válasza:
Külföldi tulajdonú cégnél teljesen reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!