Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez a karrier összejöhet? Vagy...

Ez a karrier összejöhet? Vagy elrugaszkodtam a valóságtól?

Figyelt kérdés
Szeretnék orvos lenni, de nagyon érdekel az üzlet és kereskedés is. Szóval a tervem az, hogy az orvosi elvégzése után, elkezdek praktizálni, majd lassan magánkórházak marketingelését és/vagy projektjeinek menedzselését is vállalnám. Ha pedig nincs ilyen lehetőség, gyógyszercégnél árulnék gyógyszert, ilyen orvos látogatóként. Persze közben azért praktizálnék, ez csak ilyen kiegészítés. Tudom, hogy sokat kell majd dolgoznom, de karrierista vagyok. Már volt egy marketing cégem, de engem az egészségügy érdekel igazán. De azt is tudom, hogy van a kereskedéshez tehetségem, Így mindkettőt csinálnám. Szerintetek erre van lehetőség/igény?

2018. júl. 27. 20:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A cég egy projekt volt, csak bizonyos ideog tartott. És ami főleg érdekel az a gyógyítás. A többiért szeretnénk dolgozni, hogy sikerüljön mellék állásként de, hogy orvos legyek az az első. Amúgy nagyon köszönöm a biztatást, és a tanácsokat. Apró dolgok, de máris közelebb érzem magam a céljaimhoz, ettől az egy-két bíztató szótól ❤️❤️
2018. júl. 29. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!