Ezek nettó vagy bruttó órabérek?
A Műisz iskolaszövetkezet oldalán nézegettem a programozó gyakornoki és junior állásokat.
Az itt feltüntetett órabérek bruttó vagy nettó?
Meg ha van itt hozzáértő hol érdemes gyakornoki állást keresni a programozás területén?
Egyetem mellett Javával szeretnék állást találni. Tudom a gyakornoki álláshoz nem kell kifejezetten nagy tudás, de Android terén már junior szinten állok és a Spring fele érdeklődöm. A JavaEEhez kicsit sem értek, de akár az is érdekelne.
Min keresztűl érdemes munkát találni? Ez a MŰISZ nem tűnik a legjobban árazottnak.
Wow :) 3-5 év releváns munkatapasztalattak keresnek bruttó 1540 FTért Java fejlesztőt.
Az más kérdés, hogy egy egyetemistának hogyan lehet 3-5 év releváns munkatapasztalata. (Diákszövetkezet oldalon van meghírdetve), de ugyan annyit keressen mint egy rakodó munkás :)
Milyen oldalkon lenne érdemes munkát keresnek a helyzetemben?
Vagy milyen ügynökségen keresztül?
Ad1, Bruttó
Ad2, Nem a MUISZ áraz, hanem a cégek akivel szerződik
Ad3, Sehova nem kell 3év tapasztalat
Ad4, Csak 15% SzjA-t fizetsz
Ad5, Ha nem jön be a MUISZ [link] bemész megírod Javaból a tesztet, ha 70-80% felett sikerül naponta csörögni fog a telefonod az állások miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!