Ausztriában dolgozó magyarok esetén milyen fizetésekről tudtok?
Figyelt kérdés
Jó lenne tudni azt is hozzá, hogy milyen munkáért.2018. júl. 23. 21:42
1/9 anonim válasza:
Barátom epitoiparba dolgozott kB 300 ezer forintért de egész nap reggeltől késő estig
2/9 anonim válasza:
Ausztriában az álláshirdetésekben kötelezően szerepel a Bruttó bér. A legegyszerűbb munkáknál ez olyan nettó 1000-1200 €uro. Más kérdés, hogy itthon ezek az emberek 3000 €urokat hazudnak. Markolós ismerős 1500-at kap kézhez heti 40 óráért. Osztrák kis főnök egy bécsi gyorsétteremben 1400-at.
3/9 anonim válasza:
1500 euró körül, IT-s kap többet, de nem többet 2500-nál.
Az meg, hogy 3-4000-ket hazudnak egy dolog.
Svájcban keresek meg heti 36 óra munkával 3000 chf-ot, ami tök jó Ausztriában feleennyit (sem) kaptam (irodai asszisztens).
4/9 anonim válasza:
első vagyok, biztos van okom hazudni főleg h névtelenül
5/9 anonim válasza:
Az biztos, hogy nincs okod hazudni, de a fent leírt mondatok értelmezésével problémáid vannak.
6/9 anonim válasza:
Vendéglátásban melózok Ausztriában. 1450 Euró a fizetésem heti 5 nap napi 9 órában. (Most, hogy főszezon van 10-11 órát dolgozom) + Kb Havi 600 Euró a borravalóm. Továbbá kapok enni mikor melózok, + szállást. Illetve itt van 14 havi fizetés is ami + 2 havi fizetés egy évben.
7/9 anonim válasza:
Egy hotelben melózok. Szállás etkezés ingyenes. 1600 euró a nettóm plusz jatt kb 600 ezret keresek havonta. Pultos-felszolgáló vagyok.
9/9 anonim válasza:
Könyvelő vagyok, 2.530 euró a nettóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!