Mit csinál egy energetikus?
Ha gonoszkodni akarnék, azt mondanám, hogy lekapcsolja a kollégák után a WC-ben a villanyt.
Mert ugye az energiafelhasználást kívánná optimalizálni, de hát ahhoz csak kéne egy kis műszaki véna... Bár elvileg megbízhat fél évente egy céget kiértékeléssel és javaslatokkal - hiszen a másik oldalról meg úgysem lesz egyszerre jó klímás és villanymotoros valaki, a hírek szerint az utolsó polihisztor Leonardo da Vinci volt.
Gondolom, ez úgy megy, hogy felvesznek valakit közgazdászként erre az állásra, adnak neki egy hetet, hogy kódorogjon az épületekben, majd behívja az igazgató, és ráförmed: miért ilyen nagy a villanyszámla??? :)
Én is így vagyok vele... :D
Azt tudom max elképzelni, hogy valami csoport felépítésben a munka valamely részét közgazdász is tudja csinálni, de nem tudom, hogy pontosan melyik lehet az a része.
Megtérülésszámításhoz csak nem vesznek fel + 1 embert. Vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!