Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csinál tulajdonképpen egy...

Mit csinál tulajdonképpen egy (kezdő) üzleti elemző?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy milyen képességekkel kell rendelkeznie egy BA internnek, illetve hogyan telik tulajdonképpen egy munkanap, miket várnak el egy gyakornoktól, miket kell csinálni?

2018. jún. 27. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha IT Ba-ra vonatkozik a kerdes, 15 eve, amikor en jartam ebben a cipoben, user guideokat irtam tonnaszamra, meg teszteltem. A stakeholdereknek a kozelebe nem engedtek, a specifikacioknakbis csak minimalisan. Le is leptem a cegtol gyorsan, a masik helyen ahol mar nem voltam junior, mar kaptam valos problemakat. Amugy meg meeting meeting hatan. Hol a business oldallal, hol a fejlesztokkel, hol a dependency teamekkel, a tobbi ba-val. Maradek idoben meg specifikaciok irkalasa, uml modellek, screen mockupok faragasa, ilyesmik.
2018. jún. 29. 11:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, IT BA-ra vonatkozott a kérdés. Köszönöm szépen a választ, de jöhetnek még!:)
2018. jún. 29. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!