Gépészmérnökök! Mennyi az nettó órabéretek?
A milliós nettó havibérekre záporoztak a vádaskodások. Oké, elfogadom (fogalmam sincs igazat írt-e az a válaszoló de nem is érdekel, mert amúgy tényleg nem lehetetlen elérni).
De most komolyan, a 2000-es órabéren szerinted mi volt a kamu? :D Vagy ha csak poénnak szántad, akkor nem jött át, fáradt vagyok biztos.
Mint írtam kb 2000/óra, 170 óra havonta. Ez 340.000 forintot jelent. Ami egy tök átlagos gépészmérnök fizetés.
fizetesek.hu, penzertdolgozom.hu, vagy gyakorlatilag bárhol utánanézhetsz. De nyilván az is mind-mind hazugság, itthon nem lehet nettó 150 fölött keresni.
A kételkedőknek: [link]
Nettó ajánlott napidíjak. Ezek nyilván nem alkalmazottakra vonatkoznak, és ugyan csak "ajánlott" díjak, de a Magyar Mérnöki Kamara nem fogja égetni magát irreális számokkal. Csakhogy érezzétek kb a szakma értékét.
Első voltam. B)
Nem egy nagy durranás 250 fölötti netto...
Én vidéken CNC-be többet kapok, pedig nem vagyok vén róka és ?MÉG? mérnök sem...Igaz nem csak a zöld gombot kell nyomogatni meg belefutok pár hétvégi túlórába, de nem olyan földhöz ragadott az a mérnököknél hogy 300+ felett keressenek, nem egy ismerős keres 400+ felett igaz részleg vezetőként illetve vezetői pozícióban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!