Elmennétek dolgozni jobb híján havi nettó 195ezerért?
Bolti eladónak, heti 5 nap 10 órára. Őszintén szólva, menjen munkába ennyiért akinek hat anyja van. Nem is értem mit gondolnak a
munkáltatók..
Ne hazudj! Senki nem keres ntto 195 ezret! Hazugság!
Épp most lett megvitatva ez egy másik kérdés alatt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
ITT MINDENKI HAZUDIK!
Ha azt összeveted, hogy manapság 3-4 műszakban, gyárakban 12-essél keresnek ennyiket nettőben kezdőkként, max. egy kicsivel többet, mert megtapasztaltam már ezt-azt, hogy hogyan működik ez a globalista pénzcentrikus világ, amire néha már köpni tudnék, ráadásul úgy, hogy ebben nem szaroznak, a hétvége is benne van, mert itt ám leszarják a parasztot, hogy nem nagyon van élete, mert hétvégén is meló van, még nyugodtan ez a választás is előtted áll, de ez a heti 5 nap úgy, hogy szabad a hétvégéd is mellé, azért meggondolandó. Ez csupán egy jó tanács.
Mint gondolnának, azt, hogy a magyar birka nép, sajnos rá vannak kényszerülve arra, hogy kisebb pénzért is kihajtva a belét (dolgoztam olyan helyen is, ahol anno 100.000 Ft alatt kerestem és 564Ft-os bruttó órabérrel kezdtem anno 5 évvel ezelőtt és 980-ra sikerült felküzdenem csak), na ha valami, ez a kizsákmányolás, de most már nekem is elegem lett ebből, hogy nem becsülik meg az ember munkáját, csak hajtsad ki a beled, eldöntöttem én is addig keresek, amíg meg nem találom a legideálisabbat és amit szeretek is csinálni.
Erről ennyit, csak nálad az is nyom a latban, hogy 5 nap munkahét szabad hétvégékkel (nem tudom, hogy 2 műszak-e) és ott van, hogy közel 200.000 Ft, nem akarlak elkeseríteni, de bolti eladóként ennél nem találsz jobb fizetést, csak ettől lejjebb.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!