Nettó 200 ezer forint mennyire számít jó/rossz pénznek egy hónapban?
Figyelt kérdés
2018. júl. 10. 23:29
1/12 anonim válasza:
Attól függ, ha semmit nem kell tenned érte, akkor elviselhető. Ha napi 8 órában dolgozol érte, akkor nagyon szar
5/12 anonim válasza:
Ha azt nézed, hogy mit tudsz venni rajta, meg milyen életet engedhetsz meg magadnak ennyi pénzből, akkor azt kell mondani, közép szar.
6/12 anonim válasza:
A legtöbb embernek nincs ennyi egy hónapban szóval jó.
A KSH szerint az átlagjövedelem most 320 ezer bruttó.
Ennek a nettója ha nincs semmilyen adókedvezmény 212 ezer.
A múltkor olvastam egy cikket, amely alapján a lakosság nagy része nem éri el ezt a bevételt, 10-ből csak 3-4 embernek van ennyi, vagy több. Magyarul a kevés NAGYON jól kereső húzza felfelé az átlagot, míg a többség továbbra is mondhatjuk úgy nyomorog.
7/12 anonim válasza:
Egy saját kis lakásban vidéken szuper, Budapesten még elmegy, de épphogy kijössz hó végére. Albérletben egyenesen szar, mert muszáj vagy lakótársakkal osztozni, ha van párod, úgy tűrhető. Aztán még lehet a végtelenségig ragozni.
8/12 nyuszikalove válasza:
Első válaszoló te hol élsz? Én örülnék neki ha ennyit keresnék. :D
120.000 ft a fizetésem..ebből próbálj meg lakást vagy házat venni meg össze költözni a pároddal.
Jó persze Bpen elhiszem, hogy kevés, de én Miskolcon örülnék ennyi pénznek. :)
22/L
9/12 anonim válasza:
A munkaügyi troll már itt is megjelent. Most éppen egy 22 éves miskolci lánynak adja ki magát.
10/12 nyuszikalove válasza:
Utolso valaszolo eloszor ertelmezd amit irok aztan irkalj hulyesegeket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!