Gépészmérnökök! Mennyi az nettó órabéretek?
Nem értem ezeket a vádaskodásokat. Valaki feltesz egy kérdést, én leírom az én infómat, próbálok segíteni, aztán elkezdenek gúnyolódni, hogy nemisigaz, bebebe. Miért érdekelne engem, hogy elhiszitek, vagy nem?
Egyébként egy svájci cégnek bizonyos "nagygépeit" telepítem ügyfelekhez és szervizelem, ha meghibásodnak, szinte egész nap a dunántúli régiókat járom céges autóval, ritkán sógorékhoz is átmegyek. Néha előfordul, hogy napokig nincs elvégzendő feladat, ilyenkor a dokumentációikat bújom elvileg, képzem magam. Hat éve vagyok a cégnél, pár terméküket ismerem, mint a tenyeremet, ha gond van, hamar meg tudom oldani és ezt megfizetik.
Az egyik ismerős vállalkozóként dolgozik be, óránként 40 ezret számláz ugyanannak a cégnek. Vén róka, tizenvalahány éve dolgozik nekik, őt küldik, amikor egy problémát senki más nem tud megoldani.
Első voltam.
Semmi jelentösége hogy ép igazat mondanak vagy nem. Elérhetök ezek a fizetések. Föleg heti 60-70 órában. Amúgy semmi értelme igy egy számot megadni. Külföldön ugyan ugy vannak hatalmas külömbségek területenként mint
pl magyarországon Budapest és vidék közöt.
Utolsó: kamu :)
Még helyesen se tudsz írni/beszéni
Dolgozom*
Ez a gyakorik érdések... A kamuzósok gyülekezete... Gratulálok! Életcél teljesítve! De szerintem most már ideje meginni a finom kakaót és aludni, általános iskolásoknak aludni kell ilyenkor :)
(Tudom, hogy csak kamuzós tinik vagytok, én sem értem mire jó ez...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!