Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi ez a hiszti a borravalóval?

Mi ez a hiszti a borravalóval?

Figyelt kérdés

Honnan ered, hogy egyes szolgáltatásoknál "illik" borravalót adni? Ma rendeltem pizzát és a futár majdnem rámvágta az ajtót, mert úgy jött ki, hogy csak 20 forintot kapott. Apró meg nem volt nálam. De kaptam már csúnya nézést meg bunkózást pincértől is (amúgy sem voltam elégedett a szolgáltatással, azért nem adtam). Egyébként meg szoktam adni kb. 15%-ot. De mostantól nem fogok adni senkinek.

Én az iparban dolgozom, soha a büdös életben nem kaptam egy forint jattot sem a megrendelések után. Mégsem hisztiztem be utána. Ráadásul komoly munkát végzek, nem a kaját hordom ki az embereknek vagy csapolom a sört.

2018. júl. 6. 11:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Gondolom a futarokkal szemben tamasztott fogyasztoi elvarasokrol szolo valaszt nehany boszme futar pontozta le. Amig ezek a paprikajancsik forditva ulnek a lovon, es azt hiszik szivesseget tesznek azert, amiert elvegzik a munkajukat, addig nem erdemelnek semmilyen borravalot. Ja hogy keves a fizetes? Tessek a fonoknel reklamalni vagy mas allast keresni. Ja hogy ehhez keves vagy? Akkor eroltesd mar meg magad azert a guruloa

kis ketszazasodert:))

2018. júl. 8. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!