Hány éves vagy és mi (lesz) a foglalkozásod? Szereted/szeretnéd, mi motivál benne?
bocs na...:)) én nem akartam elfogult lenni vagy ilyesmi én bejutottam, relatív kinek mi a nehéz...nem mondom hogy einstein vagyok mert nem vagyok az...bocs mert rosszul fogalmaztam...akkor mondom úgy: nehéz, de nem lehetetlen.
amúgy bent maradni, helytállni tényleg nehezebb
18:10: Tudom, hogy annyira nem nagy dolog, de hidd el, én sem erőltettem meg magam :D
Havonta 1x ha leültem tanulni, vagy ellenőrzők, dogák előtt :D
Különben meg csak órák előtt futottam át a tananyagot egy kicsit, de azt is csak abból amiből felelni szoktunk :)
Azért remélem sikerülni fog az az orvosi =)
25 éves vagyok.
Gazdász leszek.
Nem szeretem.
A zsebpénz motivál benne amiből majd az ételt veszem.
Nincsenek illúzióim.
Azt a rendszert fogom fenntartani ami most van és a feladatom az lesz, hogy a multik mindenkit kiszorítsanak, aki nem nekik akar dolgozni.
Hogy a teletápolt radioaktív kajákat, és a fél évig se működő elektronikai cuccokat úgy vigyék, mint addig sose.
Azért vagyok, hogy a biztosítótársaságnak kiszámoljam, hogy hogy lesz a legjobb NEKI.
És ez még az izgalmas része.
Lehet, hogy valami elb@szott bürokratikus ctrl+c, ctrl+v munkát fogok csinálni amire egy egyfloppys script is képes lenne.
Sose lehet tudni. Egy biztos. a magyar átlag ffi életkor 62. 65-ig fogunk dolgozni. VALAMIT KI KELL TALÁLNI, MERT ÉN INKÁBB FŐBE LÖVÖM MAGAM, MINT HOGY A ZSIRÁLYOKNAK ROBOTALJAK -pláne ilyen munkát- A HALÁLOM UTÁN 3 ÉVVEL IS. Kerestem a JewTubeon, de nem raktak fel semmi megoldást:)
Én Dj akarok lenni olyan háttérrel, hogy ne tartsam anyagilag elérhetetlennek az alap és folyamatos tőkeinjekciót bele, és éljek is meg belőle
(gyrekkorom óta foglalkozok zenével, ebből a keverés már lassan 10éve. hangszer 16 éve)
Képes lehetnék rá kis rutinnal, de nem merek belevágni, mert senki nem támogatja a környezetemben, mert az nem a 8 óra munka 8 óra pihenés 8 óóóóra....... TÉVÉ. Valamint amióta vannak keverőprogramok minden második csávó és minden 20. lány djnek hiszi magát. A szakma telített és hígult. Nemmelesleg ugyanúgy, mint a gazdász....
16 vok. dráma suliba járok de fotográfus szeretnék lenni. évek óta fotózok, de komolyabban kb 2 éve kezdtem el vele foglalkozni.amikor megtudtam h van a közelbe olyan suli ahol van fotográfus szak átakartam iratkozni de a szülők nem engedték...most megyek 11.be (gimi) és azt tervezem h a suli után bp-i komunikációs fősulira meyhgek mert h ott van fotográfus szak.csak az ősök hallani nem akarnak róla mert h : " a fotózásból nem lehet megélni" . pedig egészjó képeket csinálok és sokszor Ők is megdicsérnek,és a tanáraim közül is voltak akik megjegyezték h van hozzá érzékem...de azért nem adom fel...
nah mind1 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!