Hány éves vagy és mi (lesz) a foglalkozásod? Szereted/szeretnéd, mi motivál benne?
19/L
Én építész leszek. Szeretem a kihívásokat. Azoknak ajánlom, akiket úgy az egész világ érdekel. Tehát pl. a suliban bármelyik tantárgyat szívesen tanulják. Kell hozzá mind humán, mind pedig reál érdeklődés.
Én festő,író vagy grafikus szeretnék lenni. Vagy esetleg pszichológus vagy pszichiáter...
16/L
programozó matematikus vagyok.
Mindig szerettem a matematikát és a számítógépet (nem játszani). Tetszik, hogy azt csinálok vele amit akarok, és ő azt teszi, amit én programozok. Lenyűgöz a gyorsasága, és a rengeteg gyakorlati haszna, mint pl. a hivatalok adatfeldolgozása vagy a vállalatirányítási rendszerek. És büszke vagyok arra, hogy az ilyen és hasonló kaliberű programok elkészítésében én is benne vagyok.
17:53 Nem tudom a ponthatárokat...
bejutni nekem nem volt nehéz...ami nehéz végigszenvedni egyik hétről a másik hétre a 800 oldal könyvészetet...
megjegyezni ezer elméletet, ennek ezer kritikáját...évszámot és társait...ez csak egy tantárgy...
Angolul nem árt tudni, mert a pszichológia nyelve az angol (sajna ezzel nekem is gondom van:()
Kell biosz tudás is...emellett még matek is van (vagyis statisztika) ami elég keserves tud lenni néha...
De összességében elég érdekes...kutatásokat kell végezni, kísérleteket stb...
En tori tanar vagy penzugyi szakember szeretnek lenni. Mindkettohoz meg van a vegzettsegem. Nem olyan reg vegeztem, de munkam nincs es nem is lesz meg kb. 1-masfel evig, mert most babaval vagyok itthon.
23/N
"Az orvosihoz megvan a megfelelő átlagom [eddig mindig szín tiszta 5ös volt a bizonyítványom]"
nehogy azt hidd hogy nagy dolog általános iskolában kitűnőnek lenni.. még gimnáziumba se olyan nagy szám.. ha majd az érettségid kitűnő lesz 2 emelt szintűvel..mind1..
nem akartalak lehurrogni, de attól h valaki 8.-ba ötös nem azt jelenti hogy az érettségije is kitűnő lesz..(már bocs)
én is kitűnő voltam 8.ba és én is orvos akartam lenni, gimnáziumba most van 2 négyesem úgy h marhára nem erőltettem meg magam.. az osztályunkból még van kb 15 gyerek aki hasonlóan áll mint én azért mondom h nem nagy szám.. sőt a suliba rengeteg kitűnő érettségi szokott születni minden évben..
de ez nem azt jelenti h nem vesznek fel az orvosira csk azt h ez nem 8.ba dől el..
sorry csak ideges vok máma xd
nem volt nehéz bejutni a pszihológia szakra??? 450 pontos határokkal? ( vagy rosszul tudom? )
mivagy te einstein?xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!