Mi a foglalkozásod? Mennyire vagy karrierista? Hogy haladsz a szamárlétrán felfele? Mit jelent számodra karrier?
oké, én megértem, ez biztos így van, de én biztos nem irigykedem, mert kis esélye van, hogy többet keres nálam. de ez nem mérvadó, én valóban csak azt kritizáltam, hogy nem tud összerakni egy nyelvtanilag helyes mondatot, de tolja, hogy ő majd mennyit keres. nekem meg talán ebből van elegem. :) egyébként nem én pontoztalak le, de most már engem is lehet többször is, most hogy "hivalkodom" a keresetemmel, mert biztos ez így értelmezhető.
egyébként elvittem, elvittük a témát, hogy a kérdezőnek is válaszoljak, én külföldöm dolgozom több éve, egyáltalán nem vagyok karrierista, nem is tudnék, mert a szamárlétrán felfelé haladás előre meghatározott, tehát csak elrontani tudom, ha mindent megfelelően teljesítek, akkor szabott időrenben haladok felfelé. így a karrier számomra nem sokat jelent, mert a munkakör az előléptetéssel ugyanaz marad, csak a fizetés lesz mindig magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!