Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ősszel még ki lehet menni...

Ősszel még ki lehet menni Angliába dolgozni?

Figyelt kérdés
Szeptembertől lenne lehetőségem itthagyni az itthoni munkát és kimenni külföldre. Angol nyelv miatt Anglia lenne kézenfekvő, de a Brexittel kapcsolatban ellentmondásos dolgokat találtam jelenleg a neten. Kinek mi a véleménye, tapasztalata?
2018. jún. 28. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Hollandiában is megfelel az angol, nem kell izgulni.
2018. jún. 28. 17:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne - nem léptek még ki az Unióból. Még csak megszavazták a kilépést és folynak a tárgyalások a kilépéssel kapcsolatban.
2018. jún. 28. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Brexit után is ki lehet majd menni, csak majd nehezebb lesz, mert jobban meg lesznek szűrve, kik kapnak munkavállalásra engedélyt meg letelepedésre.
2018. jún. 28. 19:39
 4/4 anonim válasza:
Én is megyek ki szeptemberben Angliába de nem lesz gond a munkavállalással,kapcsolatban vagyok pár neves emberrel akik véleménye igazán számít angol berkekben!Nyugodtan menj ki!
2018. jún. 28. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!