KFC mint munkahely? Vélemény?
Fél éve vagyok KFC-ben DIÁKMUNKÁN (suliidőben csak heti egy napot jártam). A hangulat nagyon jó, gyorsan cserélődnek az emberek, de a legtöbben jófejek. Nálunk a konyhában megy a zene általában. :D De persze a hangulat/társaság étteremfüggő.
A főnökség nálunk rendes, nem annyira szigorúak. A 3 hónapos tréning csak papíron van, én csak a legelső napomon néztem tréningvideókat, van aki még ennyit sem. Úgyis csak gyakorlással jegyzed meg...
Az előző válaszoló nagyon szar helyet foghatott ki, sajnálom. Mint mondtam, teljesen helyszínfüggő a hangulat, a szigor. Persze a sztenderdeket itt is betartatják, de ezt az "egész sztenderd könyvet be kell vágni" dolgot nem veszik véresen komolyan. Ha ellenőrzés van, akkor nyilván jobban oda kell figyelni, de amúgy nem szedik le a fejed, ha mondjuk véletlenül túl sok majonézt raksz a szendvicsre... Meg hiába kell kb. betanulni a grammokat, nyilván nem mérlegen készítünk minden egyes szendvicset.
Szerintem tök jó, hogy lehetsz változatosan csomagoló, runner, kasszás, konyhás (esetleg lobbys≈takarító) pozícióban, mindegyiket kitanulhatod. De ha mondjuk nem szeretsz emberekkel foglalkozni, akkor lehetsz csak csomis és/vagy konyhás. A pörgést mindenképp bírni kell, illetve tudj alkalmazkodni másokhoz, együtt dolgozni másokkal, legyél segítőkész.
Egy ideig még tuti itt maradok, de év végén 18 leszek, utána lehet hogy keresek valamit ami jobban fizet. (Itt diákoknak 850, este 1105 a bruttó órabér.)
Szerintem az ilyen gyorséttermi meló főleg diákoknak jó, vagy rövid távra ha nincs más. Évekig minden nap 8 órában tényleg szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!