Ez azt jelenti h ki fog rugni biztos?
Figyelt kérdés
Probaidon vagyok egy munkahelyen egy honapja. Ugy erzem a fonokom azt varja h mar tokeletesen tudjak mindent, de ebbe a szakmaba nem lehet bele jonni 1 honap alatt perfect. Szoval ma rlkezdett kiabalni h nem sokaig fogom itt huzni ha tovabbra is ilyen lesz a munkam. Stb :( pedig mindent megteszek, de nem veszi eszre csak a hibakat. Most mar biztos ki fog rugni? Vagy csak figyelmeztetes volt?2018. jún. 15. 16:57
1/4 Bambuci2 válasza:
Vannak ilyen főnökök. Majd meglátjuk, ha kirúg, hát puff neki. :D Te találsz másik állást, ő talál más balekot, akit alázhat.
2/4 anonim válasza:
Én ilyen főnök mellet biztos nem dolgoznék...én lépnék ki inkább...
Ez csak arra megy ki hogy hajtson téged és terrorizáljon a jobb teljesítményért, nem azért mert rosszul végzed a munkád...
3/4 anonim válasza:
Ismerős a sztori. Nálam is bepróbálkozott a kisfőnök.
Csak nem tudta, hogy kit kóstolgatott, meg kivel ordibált.
Ő lett kirugva és nem én. :D
4/4 A kérdező kommentje:
De itt mas a helyzet. En egy vallalkozonal dolgozok. O a fonok
2018. jún. 16. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!