Nettó 100 Pesten jó pénz irodai melóra? Részidős 4 órás-fullban már nettó 200 lenne az nem rossz már?
Kérdező, te el vagy tájolva.
Semmihez nem értesz, még ahhoz sem, hogy melót találj magadnak, de itt ajánljanak neked munkát? És ha nem adnak neked a gyk-n munkát, az azt jelenti, hogy a betanított majomszintű meló száznettóért nem kevés?
Nem, ez nem azt jelenti. Ez egy vegetálni elég pénz. Akkor is, ha ITT ÉS MOST nem fog HELYETTED neked munkát keresni senki.
Van rosszabb és jobb fizetés is, ez már a vállalható kategória, de beleszámít az is, hogy végső soron mégis csak 100 bevétel ami azt jelenti kell majd nézzél teljes munkaidős állást.
Itt most nyilván nem vettük bele, hogy bérelt lakásról és gyerekről van e szó még. Ha otthon laksz elsőre megteszi.
Én hirdettem titkárnői állást, az önéletrajzokat bér igény megjelöléssel kértem - kb. 90-en jelentkeztek, 8 órában nettó 80-130 között volt az elvárásuk (kb. 10 jelentkező e-feletti igény írt, volt aki 220-at).
Amúgy meg 8 órában kb. 120 a reális, képzettség és szakértelem nélkül (a helyi kórházban is ennyi a nővérdíj és vagy 200-an dolgoznak ott).
" 8 órában nettó 80-"
És azt hogy... kamu! A minbér helyből 90 8 órára!
" hétvégi pultos melót plusz egy 100-140-ért,"
Ismerősöm alkalmi pultos 5000/napért....
hétvége 140-ért? Ha az összes hétvégét ott van, akkor 4 x 5000 = 20.000 kap és azt is feketén.
"A minbér helyből 90 8 órára!" - én ezt tudom, viszont volt aki 72-ért vállalta volna, persze csak 10 osztályt végzett, és faluról jött, ahol még kútból húzták a vizet (90 alatt ilyenek jelentkeztek).
Tudod, az ilyen szerencsétlenek 72-ért is jönnének, mert jobb mint a helyi közmunka (ha egyáltalán van) havi 50-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!