Nettó 100-ért heti hány órás irodai munkát végeznétek Bp-en?
Ne kötözködjünk mit jelent az irodai munka: általános különösebb szaktudást nem igénylő back office munkakör, iktatás irattározás mailek posta kezelése stb, word excel az kell a többi meg a szokásos iktatókönyv fénymásoló mappa stb.
Ezért havi nettó 100.
Csak az a kérdés heti hány órát vállalnátok ennyiért? Nem napi órát kérdezek mert a napi munkaidő változna ahogy a feladat adja akár 8-9 óra is lehet, de 4 is ha épp úgy adja a feladat.
Az se mindegy hol van ez: Bp.
Nem egy borsodi zsákfalu.
Heti hány órát vállalnátok így nettó 100-ért /hó?
"heti 10 óránál többet ezt a munkát semmmi pénzért nem csinálnám"
Ez meg nem a kérdésemre a válasz.
Emberek! Abba belegondoltatok hogy vannak akik heti full 40 órában min bérért vagyis nettó 90-ért fizikai melót végeznek akár szabad ég alatt télen fagyban nyáron kánikulában, és nem egy irodában ülnek ?
Nettó 90 és teljes munkaidő!
És fizikai meló!
És abba belegondoltatok hogy vannak akik nettó 57-ért full 40 órában közmunkáznak? Ők a két kezüket összetennék a nettó 100-as irodai melóért még heti full 40 órában is!
Pesten is.
" Havi 350 nettó alatt egy felszolgáló se melózik."
És hogy jön ide egy felszolgáló? Én nem felszolgálónak megyek.
Más területen tök 8 mennyit keresnek egy kamionos meg megkap 500-at is, de hát és? Én kamionos vagyok? Nem.
" Szóval itt könyörög a cég érted."
Hát ez a cég ahova mennék aztán nem könyörög. Nettó 100 és elvárja a 30 órát (min) ha nem tetszik akkor vállat von és elköszön. Nem könyörög az.
És találni fog embert ha nem talált máris.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!