Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Részmunkaidős irodai munkáért...

Részmunkaidős irodai munkáért a nettó 50/hó kevés? Bp

Figyelt kérdés

Sok szempont van azért.

Csak részmunkaidő, heti 3 nap, és nem 8 óra/nap, hanem feladat adja hogy éppen mennyi de 6nál ritkán több.

Irodai munka különösebb szaktudás nem kell, de azért alapvető irodai jártasság, irodai alkalmazások kezelése elvárt és felelősség is van (pl KSH adatszolgáltatás amit el is lehet rontani akár és milliót elérő büntetést is össze lehet hozni....)

Szóval ez lenne és mindez Pesten nem egy borsodi zsákfaluban.

Fizetés részmunkaidőre bejelentve legálisan nettó 50.

Vélemények?

2018. febr. 22. 13:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Heti 3x 6 óráért szerintem teljesen rendben van. Azt írod, semmi tudás nem kell hozzá, kb adatrögzítés.
2018. febr. 22. 14:50
 2/9 anonim ***** válasza:
40 órás héttel számolva ez kb. nettó 111 ezer lenne. Az nem sok, főleg Budapesten. Heti 3x még oda-vissza utazol mellé valamennyit, szóval annyira azért nem nagy eresztés.
2018. febr. 22. 21:06
 3/9 A kérdező kommentje:

"ez kb. nettó 111 ezer lenne."

Na ez az én is azért húzom a szám mert igaz hogy csak heti 3 nap de ha teljes időben mennék akkor se kapnék csak ilyen 120 körül még annyit se az meg ló***sz.

2018. febr. 23. 08:04
 4/9 A kérdező kommentje:

" Heti 3x még oda-vissza utazol mellé valamennyit,"

Ja és a cég pesti én meg nem.... agglomeráció. Az a kis utazás az napi 2x 1,5 óra + helyközi bérlet. AMit persze nem fizetnek.

Vagy kocsi az meg benzin.

2018. febr. 23. 08:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez így konkrétan szar akkor. 3 napot dolgozol, utazás miatt gyakorlatilag teljes munkaidőben gombokért.
2018. febr. 23. 08:13
 6/9 anonim ***** válasza:
50000 még heti fizunak sem valami hatalmas eresztés, ennyiért járna be a franc dolgozni.
2018. febr. 23. 08:36
 7/9 A kérdező kommentje:

"50000 még heti fizunak sem valami hatalmas eresztés,"

Papírtologatásért se?

Mert azért itt olyan nagy dolgokat nem kell csinálni.

Semmi olyat nem kell amit ne végezne el bárki aki látott már wordot excelt meg fénymásolót életében.

2018. febr. 23. 08:44
 8/9 A kérdező kommentje:

"Ez így konkrétan szar akkor. 3 napot dolgozol,"

És mégis ide is többkörös állásinzerjúval kerültem be és az első interjún voltak vagy 20-an akik mind ide pályáztak.

2018. febr. 23. 08:45
 9/9 A kérdező kommentje:

"ennyiért járna be a franc dolgozni.

"

Meg azért vannak olyanok is százezrével akik heti 5 naposak napi 8 óra havi 57-ért.

Közmunka.

2018. febr. 23. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!