Nettó 100 Pesten jó pénz irodai melóra? Részidős 4 órás-fullban már nettó 200 lenne az nem rossz már?
Kevés 200 képesítést nem igénylő papírtologatásért?
Hol élsz?
Ez nem agysebészi munka érettségi kell meg excel word és ha láttál fénymásolót életedben fel vagy véve.
Ha az a cél hogy éppen csak életben maradj, akkor jó.
Ha lakni is akarsz valahol, száraz kenyéren és vízen kívül mást is táplálkozni, szórakozni, stb, akkor kûrvå kevés.
Tud valaki olyat ahol 4 órára ennél többet adnak?
Bakker ismerős full 8 órában nettó 90-et kap a minbért!
De van 4 órásuk is, az meg 45-öt kap.
Én meg 100at kapnék 4 re.
Csak azért merészeltem megkérdezni mert ismerősi körben is megkérdeztem és ott épp ezt a szöveget nyomják hogy ez nem pénz.... és akkor megkérdem hogy oké ez nem pénz akkor tudtok mondani olyat ahol 4 órára többet adnak ennél? És erre csak a csönd a válasz. Mert ez nem pénz és bárhol többet adnak és akkor megkérdem hogy oké akkor a "bárhol"ból nevezzetek már meg konkrét helyeket ahova felvesznek engem 4 órába többért.
És nyilván ne azt mond hogy menjek el a Cisco-hoz senior pearl developernek meg az amerikai útrai agysebésznek.
Reális lehetőséget kérek.
Na ere csak a csönd a válasz.
EZért tettem fel itt is a kérdést.
Szándékos elbeszélés folyik...
nem MEGFELEL nekem... (nem felel meg) én azt kérdem valaki tud jobbat (ahova reálisan fel is vesznek)? Na erre csak a csönd a válasz.
Mert ne jöjjünk azzal hogy ilyen olyan diplomával végzettséggel valaki fél misit keres... oké de nekem van olyan végzettségem? Nincs. Akkor ez nem érv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!