Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért akar gyárba küldeni,...

Miért akar gyárba küldeni, olyan jó az?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, 8 osztályom van, van 2 szakmám, de azokkal nem megyek semmire se, és a szüleimmel élek, s csak pár napot dolgoztam csak. Állandóan anyum lebeszél az érettségiről, azt mondja, hogy felesleges, mert ugyanúgy meg kell írni a tesztet gyárakba, ugyanitt tartanék, mint most. Nagyon sok gyár van a közelemben, de a legtöbb helyen 3 műszak van, oda meg nem megyek. S olyan is van, ahol "pofára" mennek, tehát nem a végzettséget nézik, hanem, hogy ki hogyan öltözködik, milyen az arca, mintha divatmodellnek mennék, nem operátornak. Van eladóim meg biztonsági őrim, és más tanfolyamok is vannak, amiket kinéztem magamnak. Targoncavezetői, de arról meg azért vagy lebeszélve, mert rám szakadna a polc vagy valami, tehát mindenben talál valami kifogást. Mindenáron gyárba, kisüzembe akar küldeni, miért? Igazából senkinek sincsen meg az érettségije a családból, meg én is érzem, hogy képtelen lennék rá, de ha erőt vennék magamon, lehet, hogy sikerülne, mert másképpen "működök" mint régebben.
2018. jún. 10. 16:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
akkor meg mi a kérdés?
2018. jún. 14. 19:42
 22/23 A kérdező kommentje:
Semmi lezártam a témát :D
2018. jún. 14. 20:09
 23/23 anonim ***** válasza:
Szánalmas
2018. jún. 14. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!