Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért akar gyárba küldeni,...

Miért akar gyárba küldeni, olyan jó az?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, 8 osztályom van, van 2 szakmám, de azokkal nem megyek semmire se, és a szüleimmel élek, s csak pár napot dolgoztam csak. Állandóan anyum lebeszél az érettségiről, azt mondja, hogy felesleges, mert ugyanúgy meg kell írni a tesztet gyárakba, ugyanitt tartanék, mint most. Nagyon sok gyár van a közelemben, de a legtöbb helyen 3 műszak van, oda meg nem megyek. S olyan is van, ahol "pofára" mennek, tehát nem a végzettséget nézik, hanem, hogy ki hogyan öltözködik, milyen az arca, mintha divatmodellnek mennék, nem operátornak. Van eladóim meg biztonsági őrim, és más tanfolyamok is vannak, amiket kinéztem magamnak. Targoncavezetői, de arról meg azért vagy lebeszélve, mert rám szakadna a polc vagy valami, tehát mindenben talál valami kifogást. Mindenáron gyárba, kisüzembe akar küldeni, miért? Igazából senkinek sincsen meg az érettségije a családból, meg én is érzem, hogy képtelen lennék rá, de ha erőt vennék magamon, lehet, hogy sikerülne, mert másképpen "működök" mint régebben.
2018. jún. 10. 16:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha van biztonsági őr tanfolyamot, akkor menj biztonsági őrnek!
2018. jún. 10. 18:48
 12/23 anonim ***** válasza:
80%
így én sem finanszíroznám az érettségid, meg semmid, kapnál két hetetet hogy csoamgolj azt mehetnél, azt hidd el lenne kedved dolgozni
2018. jún. 10. 18:48
 13/23 A kérdező kommentje:
Meg nem akarok felnőni se...
2018. jún. 10. 20:57
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
Akkor meg csinálj mindent úgy ahogy anyádék mondják.
2018. jún. 10. 21:27
 15/23 anonim ***** válasza:

A kerdezonek semmi se jó:

Nem akar felnőni

Nem akar elköltőzni

Nem akar gyárban dolgozni-3műszakban.

Aki nem akar az maradjon a szülők nyakán ha a bamba szűlök nem képesek talpraállítani-elküldeni a 30éves fiukat.

2018. jún. 11. 09:47
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha neked jó 30 évesen anyuciék pici szűz kisfiának lenni (mert kétlem, hogy bármelyik nő akár egy éjszakára is tolerálná az ilyen szintű életképtelenséget, prostira meg talán csak nem a szüleidtől kapsz pénzt), akkor maradj ilyennek.
2018. jún. 11. 12:37
 17/23 A kérdező kommentje:
Túlélem igy valahogy a következő 40-50 évet azt csá meg amúgy is nekem kutyám meg macskám lesz.
2018. jún. 11. 15:01
 18/23 anonim ***** válasza:
61%

Hogy éled túl a következő 40-50 évet így, ha a szüleid már nem fognak addig élni és nem lesz, aki eltartson???

30 éves vagy, tehát a szüleid is lehetnek már minimum 50 évesek, tehát nem fiatalok. Nem akarok gonosz lenni, de gyakorlatilag bármikor feldobhatják a lábukat akár már most is, de az elkövetkezendő 10-20 éven belül szinte biztos. De nem is kell ahhoz idősnek lenni, hogy valaki meghaljon, érheti őket hirtelen betegség vagy akár egy baleset is és aztán annyi. Aztán te akkor mit fogsz majd csinálni, ha nem lesz se munkád, se munkatapasztalatod?

2018. jún. 12. 17:40
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha ennek csak a fele igaz akkor is, rettenet szánalmas alak a kérdező.
2018. jún. 14. 17:11
 20/23 A kérdező kommentje:
Gyárba dolgozva fogom kibírni az elkövetkezendő éveket :)
2018. jún. 14. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!