Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem tüntetik fel az...

Kérdezlek kérdése:

Miért nem tüntetik fel az álláshirdetésekben a fizetést?

Figyelt kérdés
Miért kell felesleges köröket futni ha az ember munkát keres a fizetés miatt? Éppen munka keresésben vagyok de nagyon elkeserítő. Mindenhol azt irják hogy "versenyképes fizetés", de ha épp felhivnak, és rákérdezek a fizetésre csak az interjun hajlandóak rola bármit is mondani. Aztán elmegyek az interjúra, oda út-vissza út, interju, kb masfél-két óra azért hogy kiderüljön náluk 110-120 ezer forint versenyképes, nálam meg nem. És ezt a telefonban is megbeszélhettük volna, és nem raboljuk egymás idejét. Ha valaki tudja, kérem írja le, miért jó ez.

2018. jún. 5. 19:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mert sok olyan dolog derülhet ki az állásinterjún, ami módosít a fizetésen.

Én is jelen voltam már néhány interjún, és azonos munkakör esetén is változó, hogy kit mennyire értékelünk. Egy dolog, hogy szakmai alapképzettség nélkül nem veszünk fel senkit, de a további pluszok magasabb fizetést jelentenek, és ezek általában csak az interjún derülnek ki.

2018. jún. 6. 12:01
 12/12 A kérdező kommentje:
Telefonban sem mondtak semmit, ugyhogy beutaztam, es valoszinuleg ajanlanak majd 120-130 ezer korul. Es nem, nem vallalok el ilyen osszegert villanyszerelest, amikor tudom hogy masok, kevesebb, veszelytelenebb munkaval jobban keresnek. Csodalkoznak hogy nincs szakember, amikor nem fizetik meg, kulfoldon meg alkalmazotkent is jobban keres az az ember aki itthon vallalkozo volt. Regen azert konnyebb volt munkat talalni, manapsag rengeteg allasinterjura kell jarni, es atverekedni magad az ehberes ajanlatokon. Teljes egeszeben idegesito, es egyben lehangolo a munka kereses. Felreertes persze ne essek, dolgoztam mar, es jopar evem van bedolgozva, de amikor legutobb vallaltam munkat, akkor kereken elmondtak mit kell csinali, es mit fizetnek erte. Aztan most munkahelyet kell valtanom, es folyamatosan kapom a nevetseges ajanlatokat, persze csak miutan elrangattak a vilag vegere egy oras allasinterjura.
2018. jún. 6. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!