Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Telefonon kevés fizetést...

Telefonon kevés fizetést kértem, lehet ezt még valahogy módosítani ilyenkor?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm ajánlott engem egy munkahelyre. Felhívott az ottani főnök, és mivel nagyon el akarok jönni a jelenlegi helyemről, 30ezerrel kevesebb fizu igényt mondtam, mint amit most kapok. Bele is mentek szó nélkül. Viszont már bánom. Holnap megyek be személyesen, lehet ilyenkor még valahogy módosítani, vagy komolytalannak tűnnék, maradjak az eredeti összegnél?
2018. máj. 29. 17:08
 1/2 anonim ***** válasza:
55%
Én úgy próbálnám menteni a helyzetet, hogy rákérdeznék a juttatásokra, cafeteriákra - azzal is "fel lehet húzni" (akár talán 30 ezret is)
2018. máj. 29. 17:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem hangzik jól, de próbálkozhatsz finoman.

Gondolom még interjú előtt vagy, a személyes találkozás alkalmával - a pontos feladatokat ha ismertetik - lehet még csiszolni a dolgon, legalábbis nekem lehetett, mert kiderült, hogy "komolyabb" a munka, mint hittem, telefonba meg csak egy kb. összeget kellett mondanom. Amúgy a telefonos bérigényfelmérés sokszor arra szolgál, hogy kb be legyen lőve a dolog... pl ha 350 ezer forintot szánnak rá, de te 520-at mondasz, akkor nem fognak foglalkozni veled, de pár tízezer forint szerintem változhat. Én 40 ezerrel kaptam végül többet, mint amennyit először mondtam.

2018. máj. 29. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!