Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ennyire rugalmatlanok fizetés...

Ennyire rugalmatlanok fizetés téren még hiányszakmában is?

Figyelt kérdés

Nagy multiról van szó. Interjú végén 600k-t kértem, pár nap múlva szóltak, hogy engem szeretnének felvenni, ajánlottak 500-at. Elutasítottam, mondtam legyen 550, ez kettő közötti középút, mindketten valamennyire kompromisszumot kötünk. Eltelt 4 nap, semmi válasz.

Nem értem ennek az okát. Ha a jelentkezők közül engem választanak ki, 10%-ot már nem tudnának rá adni?

Nem hiszem, hogy túl sok jelentkező lett volna, mert hiányszakmáról van szó. +10% bérigény miatt inkább mást vesznek elő?

Ennyi eltelt nap után nem tudom, hogy számíthatok-e részükről bármilyen válaszra, ennyi idő telt el az interjúm után is, amikor közölték, hogy felvennének.

Egyébként is, fordított helyzetben én már csak azért is megadnám azt a +10%-ot, mert aki kiáll magáért és többre értékeli magát, az a cég alkalmazottjaként a cég érdekeiért is hasonló módon küzdene tárgyaláskor, mint az, aki könnyen enged. Ebből az okból kifolyólag én elvből nem fogadom el soha sem az első ajánlatot, pedig igazából az is jó lett volna. Szerintem ha igazán fontos vagyok nekik, akkor megadják.

Mire számíthatok? Elrontottam? Vagy ha nem jön válasz, akkor jobb is, ha nem megyek?

2018. jún. 1. 12:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó légyszike akkoz hozz már nekem 3 senior Java fejlesztőt 500 bruttóért..:D
2018. jún. 1. 14:03
 12/63 anonim ***** válasza:
73%
Tegyél fel hirdetést a profession.hu-ra, ennyi pénzért akárhány Java fejlesztőt találsz. Azt ne hidd, hogy nem :D
2018. jún. 1. 14:35
 13/63 A kérdező kommentje:
Az utolsó nincs túl képben a munkaerőpiaccal. :D
2018. jún. 1. 15:13
 14/63 anonim ***** válasza:
57%

12 te nagyon más meccset nézel?

500 BRUTTÓÉRT Java fejlesztőt?

Aha sok sikert hozzá,majd kérlek jelezz már hányat találtál aki TAPASZTALT.

Még nettó 500-ért se fogsz ne hülyéskedj már ennyi pénzt a hajadra kenhetsz semmire se jó.

Egy pályakezdőt igen az elmegy 500 bruttóért,de egy SENIOR aki a legjobb cégeknél volt még 600 nettóért SEM.

Talán 800-ért már igen NETTÓban.

2018. jún. 1. 15:18
 15/63 A kérdező kommentje:
Segítek neki: Pályakezdő java fejlesztők még csak-csak elfogadnák, de azok, akik 5-10 év tudás birtokában vannak, kiröhögnék ezt az összeget. Ha ennyit ajánlanak, ennyiért nagy tudású szakembert nem fognak felvenni, ennyiért csak olyan fogja elvállalni, aki nem ért még hozzá.
2018. jún. 1. 15:18
 16/63 A kérdező kommentje:
Ó most látom, valaki már megírta előttem. :)
2018. jún. 1. 15:19
 17/63 anonim ***** válasza:
43%

Pontosan kérddező,pont ez a baj,hogy egyesek ennyire becsülik magukat,hogy van képe elmenni 300-ért Java fejlesztőnek,az ilyeneket pofoznám fel és mondanám térj észhez.

De hálistennek ritka aki olyan lúzer,hogy elvállalja annyiért.

Pályakezdőt max találnak ennyiért,de egy 2-3 éves gyakorlattal rendelkezőt már nem.

2018. jún. 1. 15:25
 18/63 anonim ***** válasza:
43%

A pályakezdő Java fejlesztők bére: bruttó 800-1500 forint órabér (országrész és cégfüggő). Ez ha 160 munkaórával beszorzod, alig több mint a minimálbér, és még ezért is vannak elvárások. Ismerni kell a Java nyelvet és a hozzá kapcsolódó technológiákat ALAP szinten (pl. Spring MVC)

Bruttó 500 ezer forintért már találsz olyan Java fejlesztőt aki tényleg ért hozzá profi szinten. Lehet, hogy nem olyat akit már Svájcban is alkalmaznak jó pénzért, lehet nem minden ízben tökéletes "ferrari" munkaerőt kapsz, de már profit. Ezt higgyétek el nekem, akarod hogy ajánljak neked ennyiért nagyon tehetséges és nagy tudású embereket? Írj priviben.

2018. jún. 1. 15:26
 19/63 anonim válasza:
38%
kamu kérdés
2018. jún. 1. 15:33
 20/63 anonim ***** válasza:
100%
Az is elképzelhető, hogy a második legjobb jelentkező olyan alacsony fizetésért is vállalta, amiért megéri rászánni az időt, hogy "belecsiszolódjon".
2018. jún. 1. 15:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!