Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 150 e nettoból meg tud élni...

150 e nettoból meg tud élni egy 4 tagu család?

Figyelt kérdés
2 felnőtt 2 kiskoru gyerek, bp vonzáskörzetében, rezsi, kaja,tankolas stb?

2018. máj. 29. 18:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
rezsit befizetik, nagyon szegényesen még juthat kajára, de szerintem kb ennyi. Autófenntartás már luxus ilyen kereset mellett.
2018. máj. 29. 18:52
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kaja rezsi talán megva, de autót biztosan nem tartanék
2018. máj. 29. 19:03
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Vegetálás szinten igen, de enyhén megfogalmazva nem ideális és nem ajánlott. Ha valaki így él, ott csak egy apróbb váratlan kiadás, átmeneti munkanélküliség, betegség, balszerencse és a család a padlóra kerül 2 kisgyermekkel, szó szerint.
2018. máj. 29. 19:06
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek életkora is számít, de 150 ezer az nagyon kevés.
2018. máj. 29. 19:10
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! 1 és 4 évesek a gyerekek. Kb 1 max 2 éves atmeneti időszakról lenne szó.
2018. máj. 29. 19:45
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

BP vonzáskörzetében azért többet lehet keresni, mint nettó 150.

Sok mindentől függ.

Albérletben vagy hitellel terhelt ingatlanban nem.

Saját, hitel mentes lakásban (nem családi házban) vegetálva, talán.De, akkor szinte kenyéren is vízen élnek.

Autóról, szórakozásról, nyaralásokról ne beszéljünk, kizárt, hogy ilyen kevés pénzből menjen.

2018. máj. 29. 21:37
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

attól függ milyen életszínvonalon...

nekem a legjobb barátom azt mondta, hogy szerinte 200-ból sem lehet egyedül

még szerintem 130-150 -ből meg lehet egyedül,

de 4 embert nehézkes...

én az autót luxusnak érzem egészen addig amég nincs félretéve 3 havi fizud, és van bármilyen hiteled

addig se autó, se nyaralás, se gyerek, én ezt vallom :)

2018. máj. 29. 22:45
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha albérletet is kellene fizetni, akkor lehetelen lenne, de az autófenntartást én is luxusnak találom ekkora jövedelemnél.
2018. máj. 30. 01:35
 9/18 anonim ***** válasza:

Áhhh....

Ha nincs hitel, nincs albérleti díj, akkor is nagyon szűkösen. Autó teljesen kilőve, mindenképp tömegközlekedés! Az a 2 gyerek beteg is lehet, gyógyszerek nagyon drágák. A kicsinek még pelenka is kell!! Persze szűkösen biztos ki lehet hozni, de én nem tudnék így élni, 1 évig se, csak ha abszolút nincs más megoldás. Ha a az apa aki ennyit keres, az anya.meg csak gyesen v. gyeden van és 150 ezer az összes bevétel, akkor 1 éves gyerek sürgősen bölcsi, anya meg részmunkaidőben dolgozni. Aki akarja, az megoldja. Nekem 3 gyerekem van, a legkisebb 18 hónapos korában mentem vissza dolgozni részmunkaidőben, a másik kettő is még ovis volt. Most is dolgozok, pedig csak 8, 7, 4 évesek a gyerekeim. De szeretnénk szórakozni is, szeretném, ha gyümölcsöket is ennének a gyerekeim és nem a Tuti Tippes, Tesco gazdaságos ékelmiszert szeretném adni nekik. Ha egyedül neveled a gyerekeket, akkor kitartás, de mindenképp lehet megoldást találni.

2018. máj. 30. 10:42
 10/18 anonim ***** válasza:
Ja, 2 felnőtt. Hát, akkor a másik felnőtt is dolgozzon, ne csak egy!!!
2018. máj. 30. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!