Tényleg 400 ezret keres egy operátor?
#6os... Negyedevente kap, azaz minden 3. Honapban kap 300k felett.
A tobbiben 210-270kozott, mikor hogy. Rosszul ertelmezted az irasom, nem azt irtam, hogy 3 honapra kap 300at.
7# Én sem tudtam értelmezni a hozzászólásodat. Negyedévente 300 ezer nem egy nagy összeg.
Nálunk a fizikai munkások bérminimumon alapbéresek. Ugyanakkor a pótlékokkal, túlórákkal együtt simán hazavisznek nettó 200-250 ezret. Ez szerintem abszolút hely és munkaerőhiány függő, szóval akár el is tudnám képzelni, de tény hogy nagyon ritka a bruttó 400 ezres fizu egy operátornak.
Abban pedig egyetértek, hogy ez egy "betegség". Komplexusai vannak, megakarja mutatni, ahogy akkor is ő a jobb mindenben, ezért folyamatos próbál túllicitálni. Nem kell az ilyen emberekkel foglalkozni.
Nekem is van ilyen ismerősöm. Ha véletlenül összefutunk azonnal sorolni kezdi, hogy háza van, autója, nincs hitele, és még vidéken is maradhatott a szülőföldjén. Sokan az ő végzettségével csak álmodoznak a fizetéséről és a munkahelyéről.
Vagyis tökéletes élete van.
Én is tökéletesnek érzem az életemet mindenestől, mégsem érzem kényszeresen azt, hogy ezt bizonygatnom kéne bárki felé is. :) Éppen ezért csak rácsodálkozok és gratulálok neki mindig, együtt örülök vele az örömének, nem próbálok vele vitatkozni, vagy belemenni a "kinek a lova nagyobb" témába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!