Költséghatékonyság mindenáron?
Van egy belga gyár Budapest,megüresedett egy logisztikusi pocizó, mivel az egyik logisztikus talált jobban fizetős állást.
Meghirdették a megüresedett helyet, elvárás
-logisztikai és szállítmányozási ügyintéző végzetség
-tapazstalt
-angol vagy német kommunikációs nyelvtudás
Jöttek is a jelentkezők (persze a hirdetésben nem tüntetek fel hogy mennyit fizet a cég)
A feltételnek megfelelő jelentkezők 2x annyi bért akartak mint amennyit a cég akar és "tud" fizetni.
A megoldás az volt hogy felvettek egy olyan embert akinek se logisztikai végzettsége, se semmilyen szintű nyelvtudása sincsen és beletanulni se tud mert 8 hónap után is olyan hibákat vét mintha még csak 1 hónapja lenne a cégnél...
Ha kérdezel tőle valamit (amire amúgy tudni kellene a választ) akkor 99% hogy "nem tudom" lesz a válasza.
A cég megy, tehát akkor mi a kérdés?
Érdekes, hogy itt az összes proli "aggódok a cég jóléte felől"-kérdésbe csomagolja hogy több pénzt akarna.
A cég megy... ez olyan, hogy életben vannak a brazil dzsungel lakók is. Az ilyen valójában problémákat szül, már ha valaki ért a marketinghez. :)
A cég megy... egy darabig még.
# 2
Nem tudom honnan szűrted le hogy én a cég jóléte felől aggódok...
A prolizás meg mindent elárul rólad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!