Ha mától hajléktalan lennél akkor mivel keresnél egy kis pénzt?
Nem lennék hajléktalan :) Sajnos a baromságokkal ellentétben, nem lehet BÁRKIBŐL hajléktalan.
Koldulnék először is, rakosgatnék félre (egy hajléktalan naponta 3-4000 ft-ot is össze tud koldulni, tudom, mert anyámnál váltották be régen a kisboltban, ahol dolgozott).
A felét naponta eltenném, és vennék egy normális ruhát magamnak (nem kell öltönyre gondolni, de egy használt farmer a Hádából, egy hosszú ujjú ing, egy olcsó cipő). Netkávézóban megcsinálnám az önéletrajzomat, körbe küldeném álláshirdetésekre. Bejelentkeznék ún. "település szintű lakcímre", így lehet bankszámlát nyitni. Azon gyűjteném a pénzt.
Amíg nem találok rendes állást, addig "házalnék", hol kell takarítani, napszámozni, segíteni bárkinek egy pár forinttért. Közben a pénzt folyamatosan gyűjteném a bankszámlámon.
Gondolom iszonyat lassú folyamat lenne ez az egész, és lehet, hogy nem is ennyire egyszerű a dolog mint ahogy én elképzelem, de első blikkre én valami ilyesmit gondolnék ki.
Zsák számra lehet gyűjteni az alumínium italos dobozokat (tapasztalat) és nem csak Pesten... rengeteg helyen be lehet váltani, a bizonylattal meg fizetni lehet az adott áruházban!
# 4
Hajléktalan maffia már létezik...
"elveszti a munkáját mielőtt az utcára kerülne"
Eléggé keresett munkaköröm van, valószínűleg napokon belül találnék állást. Másrészt van annyi megtakarításom, amivel akár 2-3 évig ki tudnám húzni összehúzott nadrágszíjjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!