Mit gondoltok, mennyire valós a Szabó Péter (motivációs tréner) által mondott dolgok arra vonatkozóan, hogy hajléktalan (is) volt, és onnan sikerült gazdag üzletemberré válnia?
Kérlek, a válaszotokban indokoljátok is meg, amit írtok.
Azzal, hogy "bullshit", "hazugság", "olvasd el a könyveit" (már egyiket elolvastam) egyelőre nem tudnék mit kezdeni.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!
Harmadik hozzászólás írója!
Megkérhetlek arra, hogy leírd, melyik hasonló előadásokon voltál? Privátban is megírhatod. Érdekelne. Köszönöm!
Szívesen fogadom még mások (akár az eddigiektől is eltérő) válaszait, véleményeit is!
"Teljesen valós. Nekem Brian Tracy a favorit. Ha valóban betartod a mondanivalóit, sikeres lehetsz. Nem feltètlen milliomos leszel, hanem önmagadhoz mèrten kiemelkedő lehetsz." #5
Köszönöm szépen a válaszodat!
Én is először Brian Tracy-től olvastam könyvet. Neki vannak valóban nagyon gyakorlatias tanácsai, amelyek ténylegesen segítenek, ha betartjuk.
De pl. Szabó Péter írásaival és előadásaival nem tudok mit kezdeni. Ő inkább az érzelmekre próbál hatni, és nagyon erőltetettnek hatnak mind a "személyesen megélt dolgai", mind az előadási stílusa. Nekem ő hiteltelennek tűnik. Semmi konkrétumot nem tanít meg, a "Gondolkozz pozitívan!", és önmagában a "Szeretem magam!" (amit Brian Tracy-től vett át, de legalább ezt elismeri) ismételgetése teljesen időpazarlás, hülyeség. Csak azért mert azt elmondod napont X alkalommal, meg rózsaszínben próbálod látni a világot, nem visz előre, és most nem arra gondolok, hogy nem tesz milliomossá, hanem semmilyen értelemben nem használ.
Brian Tracy-nek a célkitűzésekre, időgazdálkodásra, stb.-re vonatkozó tanácsai valóban sokat segíthetnek. Azok nem egy álomvilágba akarnak ringatni.
Köszönöm szépen a válaszodat!
Az általad leírt pontokkal egyetértek.
Nekem éppen Szabó Pétert olvasva/hallgatva jutottak eszembe ezek a dolgok.
Ezért is írtam ki a kérdést.
Nagyon szívesen fogadok még további meglátásokat, véleményeket a témában.
Előre is köszönöm szépen!
Csak hallgattad Szabó Péter előadásait, vagy csináltál is valamit a tanácsai közül ? :)
Pl az erő órája, vezess sikernaplót, írd a céljaidat, hagyd abba a semmin való aggódást, hagyd abba hogy másokhoz hasonlítgatod magad, hagyd abba mások kritizálását csak fogadd el az embereket, legyen másokhoz egy kedves szavad... Sorolhatnám.
Ha láttad őt, biztos érteni fogod, ha azt mondom: Nem tudja, hogy nem tudja.
Az itt lévők közül, és nagyon sokan a világban ide tartoznak. Nem tudják, hogy mennyire számít az, hogy szeresd magad, és ez mennyire tud vinni előre. Brian Tracy nagyon jó dolgokat mond, én is olvastam könyveit, viszont az ő területe inkább a teljesítmény, a munka, a siker. Szabó Péter területe inkább az önbecsülés, az elfogadás, a boldogság. Ezért kár is lenne összehasonlítani a kettőt.
Én folyamatosan csinálom azt amiket javasol, és hatalmasat változott az életem. (Mondjuk először én is kételkedtem benne). De 100% felelősséggel merem mondani és vállalni, hogy aki nem kezd irigykedni rá, és lehordani minden sz@rnak, hanem belegondol hogy talán igaza van, és hogy mindenkinek saját felelőssége tenni az életéért, annak nagyon nagy segítségére lehetnek akár csak azok a videók is, amik a YouTubeon vannak tőle.
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!