Mit gondoltok, mennyire valós a Szabó Péter (motivációs tréner) által mondott dolgok arra vonatkozóan, hogy hajléktalan (is) volt, és onnan sikerült gazdag üzletemberré válnia?
Meg vagy fertőzve az itthoni legnagyobb betegséggel: az irigységgel! Nagyon sajnálom,hogy fejlődésképtelen is mindemellett!
Hihetetlen és aggasztó,mennyi negatív és megcsömörlött ember van ebben az országban!!!
12/12Meg vagy fertőzve az itthoni legnagyobb betegséggel: az irigységgel! Nagyon sajnálom,hogy fejlődésképtelen is mindemellett!
Hihetetlen és aggasztó,mennyi negatív és megcsömörlött ember van ebben az országban!!!
Én inkább azt gondolom, hogy aki megeszi azokat a hülyeségeket, amivel Szabó Péter tömi a fejét az nem teljesen normális. Ha megkérdezed anyukádat odahaza, vagy bármelyik jóindulatú embert a környezetedben, Szabó Péterhez hasonló jótanácsokkal bármelyikük el tud látni, ingyen és nem kemény pénzekért. Szabó Péter egy szélhámos, aki degeszre kereste magát a nagy semmit mondásával. Puzsér Róbert Önkényes mérvadó c.műsorában műsorvezető társaival kielemzi, hogy mi is a baj az egotrénerekkel, legfőképp Szabó Péterrel. Érdemes meghallgatni.
igaz én és koldus voltam aztán egy nap ugy döntöttem hogy az aznap össze kuporgatott pénzemből elmegyek egy elöadására.
életem egyik ha nem a legjobb döntése volt mert azóta sikeres és gazdag ember let belőlem is. mindenki csak ajánlani tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!