Netto 180-200ezer forintos fizetés havonta, jónak mondható?
"Egyáltalán lehet annál kevesebbet keresni?"
Minbér. Btto 140/nettó 90.
Menj fel KSH.HU és nézd meg hányan dolgoznak jelenleg minbérben.
Százezer. Százezrek.
És fokozom.
Közmunka.
Havi nettó 57.
Hányan vannak ebben? Ksh.hu 350.000 ember.
Annak kb 10%-a diplomás.
Na?
Rengeteg a hülye, de ezt eddig is tudtam.
Legyenek boldogok ennyi pénzzel.
"Rengeteg a hülye, de ezt eddig is tudtam."
de miért hülye az aki választhat hogy vagy szarért húgyért melózik azt amit vagy otthon 0 ft-ért a négy falat nézi és ő mégis az előbbit választja?
Az miért hülye fel nem fogom!
“Míg korábban a középiskolások és az egyetemisták egyaránt találkozhattak nettó 500-600 forintos órabérrel, ma már csak elvétve találni olyat, ahol ezer forintnál kevesebbet ajánlanak a munkáltatók - írja pénteki kiadásában a Magyar Hírlap.”
Előzőnek: Igaz nem én írtam azt a kommentez de gondolom arra gondolt hogy azért “hülye” mert nem tudott olyan piacképes tudást szerezni, amivel bebizotsítana magának egy normális fizetést.
"elvétve találni olyat, ahol ezer forintnál kevesebbet ajánlanak a munkáltatók - írja pénteki kiadásában a Magyar Hírlap.”"
Ne viccelj. Ismerősöm tanár. nettó 130-at kap/hó (kezdő tanár) az mennyi órabér is? Néz meg a bértábláját.
Kb nettó 800?
És diplomás tanár!
"Most nem azért, de aki ilyen kevésért dolgozik, az meg is érdemli"
Akkor álljanak fel a tanárok ... meg az ápolók... meg a betegszállítók, meg a kukások meg stb srtb
és akkor mi lesz? Zárva lesz az iskola? A kórház? Nem jön a mentő? Belefulladunk a szemétbe? Vagy mi lesz?
Mert hülye aki ennyiért oké hagyja ott oké és?
és akkor? Baleset ér és ott döglesz meg, mert nincs mentő mert a mentős felállt hiszen hülye aki ennyiért...
Jaj, mindenki ezzel jön, hogy "diplomás". Tudod milyen egyszerű egy diplomát szerezni? Olyan mint egy nehezebb gimnáziumot végig járni (pár ténylegesen nehéz mérnöki szakot és egészségügyel kapcsolatos szak kivételével).
Igen, a diák munkák ezer forint fölött vannak és nem csak a fővárosban.
Mondjak olyan dolgot, amibe belefogsz halni ha ilyen a felfogásod?
Budapesten egy szórakozó helyen szimplán asztalok törölgetésért, pár alja dologért plusz egy kicsi kidobós szerűségért egyik gimnazista ismerősöm 10 ezer forintot keresett 18 évesen kb 5 óra munkáért. Az az 2 ezer per óra egy gimnazistának.
Továbbra is ugyanaz a a kérdésem. Ha az összes szarul fizetett ápoló stb feláll és elmegy ide oda jól fizetett melóba akkor ... akkor mi lesz?
Bezár a kórház? Hiszen hülye aki ennyiért.... vagy hogy lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!