Nettó 500 ezer Ft fizetés 8 órára mennyire mondható jónak itthon?
Munkahelyváltás miatt keresgélek, jobbára politikai-gazdaságkutató cégeknél, tanácsadó irodáknál.
Érdemes elsőre egy ilyen állást elvállalni ekkora fizetéssel , vagy keresgéljek még?
Állásinterjú meg volt, visszajelzésre várnak, ezért vagyok tanácstalan.
Sajnos nekem kicsit kevésnek tűnik, főleg úgy hogy előtte jobban kerestem.
Szerintem ez inkább átlag fizetés, főleg ha embernek van egy kis szakértelme a szakmájában.
Ezért keveslem a fizetést, még akkor is, ha új munkahely lenne.
Állami cégnél, adminisztratív, nagy felelősséget igénylő munkakörben dolgozom, ennek a fizetésnek kb. 1/5-ét keresem. Akkor szerinted jónak mondható nettó 500.000 Ft? Tudod más tapsolna érte, te meg kevesled? Add nekem!:) Vagy maradj otthon munkanélkülin, aztán majd rájössz...
Amúgy ez nagyon is az átlagos magyar fizetés felett van!
Ez egy kamu kérdés.
Eleve egy normális ember is képben van, hogy ez mennyire mondható jónak.
Akkor van a nagy lebukás, ha ezt egy állítólag gazdasági területen mozgó valaki teszi fel...
8 órára nagyon jó, ha havi szinten érted, akkor magyar szinten közeped,de én havi 3-4millió alatt nem mozdulnék meg az tuti, igaz alkalmazott se lennék soha.
Ha kevésnek látod, akkor ne oda menj. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!