Ilyen helyzetben ennyi fizetés elfogadhatónak mondható?
Az első munkahelyem a mostani de nem vagyok megelégedve a fizetésemmel.
500ft-ot kapok óránként úgy hogy feketén dolgozok és szakmunkát végzek. Nem jár fizetett szabadság, ha beteg vagyok akkor kitörölhetem a seggem a táppénzes papírral, stb... Nem kaptam munkaruhát, nem térít útiköltséget.
Elvárja a főnök hogy gyorsan is dolgozzak, jobban haladjak (és h többet keressek neki) mert "szegény" nagyon olcsón vállalja a munkákat hogy legyen legközelebb is munka. Már mondta hogy ha nem igyekszek akkor levesz az órabéremből.
Viszonyításképpen:
Kb 2 éve az élelmiszerbolti eladók kaptak 400-410ft-ot óránként bejelentve úgy hogy valakinek még nem is az volt a szakmája, meg egyébként is el lehet végezni azt a munkát szakma nélkül.
Ha már nincs nagy forgalom akkor csak állnak a pultnál és nem mondja a főnök h fél órát álltatok, ennyit levonok az órátokból.
Akár elfogadható, akár nem, sajnos ilyen világot élünk.
Járj nyitott szemmel, keress valami mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!