El kell fogadnom a munkáltató anyagi gondjait csonka fizetésre indokként?
nekem, a munkavállalónak el kell fogadnom a munkáltató (állítólagos ) anyagi gondjait a csonka fizetésre indokként?
Ha én jogosult lennék nettó 160.000 fizetésre de jön nekem 90.000 utalás és a munkáltató azt mondja anyagi gondjai vannak és ennyit tud adni-nekem ezt el kell fogadni?
Hogy ennyit tud adni? És a szerződés? És a ledolgozott teljes munkaidős hónap?
Mi az hogy ennyit tud adni? És ez elég indoknak?
És akkor én még „jól jártam“ mert kaptam valamennyit van olyan ember itt aki meg semmit se kapott.
Mi a helyzet elvárható reakció ilyenkor?
Aki szerint a leírt szitu a való életben nem történhet meg az menjen el az építőiparba vendéglátásba.
Én építőiparban megéltem azt hogy a főnök kijelentette a megbízó nem fizet neki tehát ő meg nem fizet nekünk.
És mindenki mehetett isten hírével. Ment is mondjuk mindneki de hiába húztunk el pénzt azóta se láttunk.
1 hónap meló ment a levesbe.
És akkor még a kérdező jól járt mert valamennyit kapott, mi meg anno 0 ft-ot.
" Fekete meló az megint más. Ott nyilván megtehetik jogi következmény nélkül.
"
Nem feketemeló volt. Be volt jelentve szerződéssel, aztán mire mentünk vele.
Mehettünk volna bíróságra de 1 hónapért? én nem mentem nyeltem egyet és mentem más helyre.
De ez fals duma hogy feketemeló. Nem volt feketemeló mégis megtették velünk is, az építőmunkásokkal meg az irodista csajokkal is. Azok is mehetetek egyik napról a másikra ahova akartak. És azok se hiszem hogy feketeén voltak volna ott, lévén az egyikük épp a bérszámfejtést csinálta vicces lett volna ha épp ők a feketék.
És megtették velük is.
Hát ha nincs pénze egy cégnek akkor nincs pénze mit tegyen szüljön pénzt?
Egyébként azért legyünk realisták. Nme tudni a kérdező mely szektorbna dolgozik, de ha a kkv szektorbna van, nos ott a cégek azt csinálnak amit csak akarnak.
Mire eljutna egy egy csalási ügyük oda hogy bíróság stb addigra lehet rég meg sincs a cég, kimenették a vagyont stb.
meg aztán sokan ikbább benyelik a csalásokat csak hogy az állásuk maradhasson. Ha átlagjózsi ugrál úgyis egy lesz a vége hogy kirúgják.
Ez kamu kérdés, a szokásos munkaügyi "beteg" kérdezget.
Teljesen felismerhető a rá jellemző jegyekből.
Csodálkozom, hogy a kérdező még nem kattant be teljesen, mert rengeteg ilyen kérdést kiírt már.
Mire jó ez neki? Miért itt kérdezi? Miért nem önmagától kérdezi meg ezeket? Elvégre jobban kéne ismerni magát, mint nekünk őt, főleg úgy, hogy tele van részinformációkkal.
Egy biztos, egy nagyon éretlen energiavámpír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!