Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit ért azon a főnök egy...

Mit ért azon a főnök egy minbéres helyen hogy további bérjellegű megszorítások kellenek?

Figyelt kérdés

Ha van egy hely ahol már most is minbér van, akkor hogy érti azt a főnök hogy további bérjellegű megszorítások kellenek?

Mit akar ezen szorítani? Minbér ez alá nem mehet!

Ötletek mire gondolhat?

Áttesz mindenkit 6 órába és csak 6 órát fizet ki de 8at dolgoztat?

2018. ápr. 21. 07:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Van van kafeteria elveszi, ha van jutalom az nem lesz innentől, ha van karácsonyi ajándék az sem lesz, szerintem ilyenekre
2018. ápr. 21. 07:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
adott esetben azt is érheti alatta, hogy kirúgnak pár embert, így az ő bérüket megtakarítják, de ha lehet, kérdezz rá, hogy biztosan tudd
2018. ápr. 21. 08:47
 3/13 anonim ***** válasza:
66%

Mivel főnököd fejével egyedül ő tud gondolkodni, a válaszok csak és kizárólag találgatások lehetnek.

.

Legvalószinűbbnek tartom, hogy üzleti könyvei szerint ti 6 órában lesztek bejelentve, hogy a bér utáni járadékok NEKI kevesebbek legyenek.

Dolgoztat esetleg napi 8 órában, a két órára eső bért pedig nem hivatalosan, kézből kézbe kapjátok.

Arra nagyon kicsi az esély, hogy a +2 órai munkáért járó béretek ne kapjátok meg, mert az részéről a lebukás veszélyével jár - és ját is, ha elég gerincesek vagytok.

2018. ápr. 21. 08:53
 4/13 A kérdező kommentje:

"Arra nagyon kicsi az esély, hogy a +2 órai munkáért járó béretek ne kapjátok meg, mert az részéről a lebukás veszélyével jár "

Milyen lebukás ne viccelj már. Időtlen idők óta melóznak is csomóan 6 órában 4 órában papíron, és 8 órákat vannak itt, amit vagy megkapnak feketén zsebbe vagy nem, többnyire nem, aztán elhúznak anyázva, aztán jönnek újak, akikkel ugyanez a játék megy.

És ez van itt vagy 10 éve, amióta én itt vagyok előtte is ez volt nyilván.

Még nem buktak le 10 éve alatt se.

2018. ápr. 21. 09:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Vendéglátás.
2018. ápr. 21. 09:27
 6/13 anonim ***** válasza:
25%
"ha elég gerincesek vagytok."
2018. ápr. 21. 09:34
 7/13 anonim ***** válasza:
40%

Ez nem gerinc kérdése hanem cselekvési tér és lehetőség kérdése. Aki örülhet ha valahol is hajlandóak alkalmazni az nem ugrálhat az tűr.

A gerincesség szép dolog de azért nem adnak kenyeret a boltban.

Én nem tartom magam gerinctelennek de nem ugárlok hanem cseben tűröm a munkáltatóm aljasságai csalásait mi mást tehetnék? Ha ügyte csinálok kirúgnak és még ez se lesz.

2018. ápr. 21. 09:39
 8/13 anonim ***** válasza:
45%
ha van lehetőséged hagyd ott
2018. ápr. 21. 09:42
 9/13 anonim ***** válasza:
17%
Na igen ki is mondtam a varázsigét: ha van lehetsőséged. És ha nincs? Akkor mi marad a tűrés. Utcára nem kerülhetek.
2018. ápr. 21. 09:45
 10/13 anonim ***** válasza:
40%
10 éve csinálod, pedig régen is gáz volt -> csicska voltál mindig is -> az is maradsz -> minek kellett ez a kérdés?
2018. ápr. 21. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!