Mit ért azon a főnök egy minbéres helyen hogy további bérjellegű megszorítások kellenek?
Ha van egy hely ahol már most is minbér van, akkor hogy érti azt a főnök hogy további bérjellegű megszorítások kellenek?
Mit akar ezen szorítani? Minbér ez alá nem mehet!
Ötletek mire gondolhat?
Áttesz mindenkit 6 órába és csak 6 órát fizet ki de 8at dolgoztat?
Mivel főnököd fejével egyedül ő tud gondolkodni, a válaszok csak és kizárólag találgatások lehetnek.
.
Legvalószinűbbnek tartom, hogy üzleti könyvei szerint ti 6 órában lesztek bejelentve, hogy a bér utáni járadékok NEKI kevesebbek legyenek.
Dolgoztat esetleg napi 8 órában, a két órára eső bért pedig nem hivatalosan, kézből kézbe kapjátok.
Arra nagyon kicsi az esély, hogy a +2 órai munkáért járó béretek ne kapjátok meg, mert az részéről a lebukás veszélyével jár - és ját is, ha elég gerincesek vagytok.
"Arra nagyon kicsi az esély, hogy a +2 órai munkáért járó béretek ne kapjátok meg, mert az részéről a lebukás veszélyével jár "
Milyen lebukás ne viccelj már. Időtlen idők óta melóznak is csomóan 6 órában 4 órában papíron, és 8 órákat vannak itt, amit vagy megkapnak feketén zsebbe vagy nem, többnyire nem, aztán elhúznak anyázva, aztán jönnek újak, akikkel ugyanez a játék megy.
És ez van itt vagy 10 éve, amióta én itt vagyok előtte is ez volt nyilván.
Még nem buktak le 10 éve alatt se.
Ez nem gerinc kérdése hanem cselekvési tér és lehetőség kérdése. Aki örülhet ha valahol is hajlandóak alkalmazni az nem ugrálhat az tűr.
A gerincesség szép dolog de azért nem adnak kenyeret a boltban.
Én nem tartom magam gerinctelennek de nem ugárlok hanem cseben tűröm a munkáltatóm aljasságai csalásait mi mást tehetnék? Ha ügyte csinálok kirúgnak és még ez se lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!