Mit tudok ilyenkor tenni ha nem fizették ki a túlórámat?
Figyelt kérdés
Márciusban volt egy nap amikor túlórázni kellett (március 16 péntek) és azzal együtt 23 munkanapom volt a hónapban de ma a fizetési papíron csak 22 nap volt írva mivel azt a túlórát nem számolták el
Kérdeztem hogy mi ez és hogy miért nincs kifizetve, azt mondták benne van a fizetéseben,mondtam hogy ez nem igaz mert a papíron nincs rajta
Erre az a válasz jött hogy felejtsem el hogy kifizetik és higgyem el hogy benne van és kész
Most mit tudok tenni? 1 éve dolgozom nem nagyon értem hogy hova is tudnák fordulni ezzel az üggyel
2018. ápr. 10. 17:28
1/2 anonim válasza:
Isten őrizd, hogy leírd, milyen elszámolásban vagy. Nálunk pl. HAVI fizetés van, ha 20 ha 22 ha 25 munkanap van, ugyanazt a bért kapjuk.
2/2 anonim válasza:
A munkaszerződésben minden le van irva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!