Mindenki legalább félmiliót keres?
Figyelt kérdés
menyit?2018. ápr. 4. 21:16
1/12 anonim válasza:
nettó vagy bruttó?
amúgy a válasz, dehogy.
2/12 anonim válasza:
De jó is lenne. Örülök ha 2-3 havonta megkeresem a nettó 240 ezret.
3/12 A kérdező kommentje:
nettóban érdekelne a válasz.
2018. ápr. 4. 21:30
4/12 anonim válasza:
dehogy.
átlag 160-170 nettó 12 cafeteria
5/12 anonim válasza:
Itt, gyakorin?! Mindenki. Te is, meg én is. Nem tudom minek játszod meg magad.
6/12 anonim válasza:
Sokan keresnek ennyit, és nagyon sokan nem. Köztük én sem, és a legtöbb családtagom sem.
Az én fizetésem nettó 149.600,- Ft, az idei emelés miatt lett ilyen hihetetlenül magas. :)
Páromé valamivel kevesebb.
Egyébként a több fizetés miatt váltottam munkahelyet, ha hiszed, ha nem.
7/12 Koplárovics Béci válasza:
Persze. Csak az a kérdés, hogy mennyi idő alatt?
8/12 anonim válasza:
Legalább szintjén semmiképp, éves átlagban kábé megvan, most 700+ volt a hónap, de ennyit még soha nem kerestem eddig.
9/12 anonim válasza:
A GYK-n? Lol, a félmilla egy köpedelem, megalázónak tartom, ha ennyit ajánlanak.
Ennek szellemében most perpill 120 körül keresek. Mint ahogyan a magyar lakosság ~85%-a (a GYK-s tábornak viszont mindössze 0,1%-a).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!