Budapesten, hogy lehet mindenki milliomos?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok,hogy 90 millióért vesz 50m2-es lakást az V. kerületben pl.. miből? Milyen hitelt adnak erre,hogy lehet,hogy minden Budapestinek igy megy? Vagy fele ennyire..2017. okt. 15. 16:23
1/22 anonim válasza:
Az még nem fordult meg a kis agyadban, hogy van olyan is, akinek a családja eddig is ott lakott? :)
2/22 anonim válasza:
Nem igaz a kérdésed, nem megy így mindenkinek. Nekem egy ismerősöm sincs pl. aki csak úgy vett volna az V. kerületben lakást. Pedig budapesti vagyok, és ők is budapestiek.
3/22 anonim válasza:
Leginkább úgy, hogy a budapestiek 99%-a nem vesz 90 millióért lakást az V. kerületben.
4/22 A kérdező kommentje:
Akkor tegyuk fel az anyja apja megvette azt 1980-ban 20 millióert és az évek alatt felment 90-re és így élnek " luxusban"?
2017. okt. 15. 16:30
5/22 anonim válasza:
Ez az elenyésző réteg. A többség még mindig átlagosan vagy átlag alatt él pesten is.
6/22 anonim válasza:
Érdekes, eddig én úgy tudtam, hogy Budapest 23 kerületből áll, nem csak az V-ből....
Kevésbé meglepő módon más kerületekben lényegesen olcsóbbak az ingatlanok.
7/22 anonim válasza:
Úristen de korlátolt vagy kedves kérdező. És szerinted az a rengeteg budapesti aki pl. albérletben él, azok is milliomosok?
8/22 anonim válasza:
A zsidónegyed lakói jellemzően nem '80-ban vették a házukat, hanem régebben.
De nyilván azelőtt se volt túl nagy probléma kigazdálkodni rá a pénzt.
9/22 A kérdező kommentje:
Hát ha valaki 90 millióért árulja vagy veszi a lakást az nem albérlő.. vagy valaki mondjuk 300000 ert bérli havonta az más.
2017. okt. 15. 16:37
10/22 anonim válasza:
Te használtad azt a szót, hogy mindenki. Tisztában vagy a jelentésével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!