Budapesten, hogy lehet mindenki milliomos?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok,hogy 90 millióért vesz 50m2-es lakást az V. kerületben pl.. miből? Milyen hitelt adnak erre,hogy lehet,hogy minden Budapestinek igy megy? Vagy fele ennyire..2017. okt. 15. 16:23
21/22 anonim válasza:
Vagy szülői segítség, örökség, meghalt nagyi házát eladták, unokák megkapták az árát, stb. Vagy simán lehet cégautó is, a magyarországi újautó eladások 70-80%-a céges. De az is lehet, hogy összekapartak pár millát, mert mondjuk szülőknél éltek eddig és nem költöttek semmire, a többit meg hitelből fizették. Fölösleges ilyen dolgokon frusztrálnia magát az embernek.
22/22 anonim válasza:
Én is vehetnek hitelből új drága autót de eszem ágában sincs. D van, akinek van.
Illetve tavaly pl Octavia céges autom volt, én vettem át a szalonban. Nem volt ráírva, hogy nem az enyém, hihette a szomszéd, hogy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!