Ciki a nettó 270 ezres fizetés? Nem Pest, hanem vidék.
Én 400-500 között keresek, barátnőm millió felett már jó ideje, volt, hogy én tartottam el, most meg van, hogy ő fizette a repjegyeket meg a szállást 8 időzónával arrébb. Nem azért, mert én nem tudtam volna beleadni a felét, csak azt mondta, hogy most legyen ez.
Akkor is szerettük egymást, amikor én 200-at kerestem, ő meg semmit, meg most is. A pénz könnyebbé tesz dolgokat, de nem határozhat meg egy kapcsolatot.
Cikinek nem ciki, de azt jól látod, hogy semmire sem elég.
Nettó 750 fölött már alakul, bele kell húzni, hogy meglegyen. 25 évesen sok tapasztalatod még valszeg nincsen, szóval ez jó kezdés, csak továbbra is hajtsál.
Egy not nehogy mar a feri tartsa el. Hat ez akkor olyan mintha venned a csajt, es csak szolgaltatasnak valo,mivel fizetsz neki.
Ha szeretitek egymast,a csaj fizeti.sajat maganak te meg magadnak. Akkor kell kozos kasszan elni ha hazasok vagytok es vannak gyerekeitek.
Engem is pof..ara vett egy csaj, 50'ezerrel lehuzott, en meg hu.ne adtam, es otthagyott utana,tehat NEM KELL FIZETNI A NONEK.van nekik is ket kezuk,ket labuk,agyuk ,dolgoznak ok is van penzuk, manapsag semmivel sem keres tobbet egy no mint egy ferfi, vagy semmivel sem keres tobbet egy ferfi.mint egy no.sot egy nőnek meg elobb is lehet munkaja ha szep,webcam stb. Tehat ne fizess csajnak,koltsd magadra egyszer fiatal mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!