Min buktál már pénzt életedben és mennyit?
Cigi, drog, szerencsejatek.
Ne kelljen szamolnom..
Tizenévesen 7-8 ezer kp-val és egy bankkártyával együtt hagytam el egy pénztárcát, előző nap vettem fel 5000 forintot. Akkor tanulóként 13.000 forint fizetést kaptam egy hónapban.
Kis összegekben, pár száz forintokkal fogadtam meccsekre, hol bejött, hol nem, próbáltam ráérezni az ízére. Aztán egy tutinak látszó meccsre 22.000 forinot feltettem, úgy elbuktam, hogy csak na. Azóta nem fogadtam.
A jelenlegi autóm 265.000 forintért vettem, ki sem merem számolni, talán úgy 7-800 ezret költöttem rá a vételáron felül és még bőven lehetne mit csinálni. Rozsda, kötelező vagy kopott dolgok cseréje, meghibásodások stb. Kevés pénz állt rendelkezésre az autóvásárláshoz, viszont az addig elérhetetlen helyek az autóval elérhetőek lettek, többek között egy munkahely is, így tudtam miből az autóra költeni. Szántam rá pénzt, de nem ennyit.
Póthaj 40 ezer ft, tini voltam...
Netbook 40 ezer ft, rossz volt, vettem helyette mast.
buli 7 ezer ft alkoholt vettem, de mar nem birtam meginni, be akartam menni a szórakozóhelyre így letettem az utcara.
N23
Bárcsak 1 laptop meg 7 ezer ft piát buktma volna :D .
Uoltsó : Köszi a biztatást. Igen sajnos ezvan , inkább az volt az idegörlő nem tudjuk mi okozza a hibát. Alapjárati probléma. Voltam két szerelőnél cserélgettek ezt azt illetve próbáltma itthon megoldani.. Most jövőhéten elmegyek 1 ismerősöm szerelőjéhez nagyon ajánlja igaz drágább mint a többi , de ha véget ér a kálváriám akkor már megérte. Sajnos hajlamos vagyok számolgatni stb pedig nem kéne egy kocsi mindig is kiadással jár igy vagy ugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!