Budapesten tényleg nem lehet nettó 200 ezer forint alatt keresni?
Azért kérdezem, mert innen számomra ez Csongrád megyéből hihetetlennek tűnik az egész. Itt már az az ember, aki nettó 180 ezret hazavisz, az szinte jómódúnak számít.
Szóval mi a valóság? Mert itt a gyakorin pl olyan pesti fizetésekkel dobálóznak, mintha valamelyik német városban dolgoznának.
Na, megjött az 500 ezres :D :D
11-es, akkor áruld el kérlek, légy szíves, hogy milyen munkát végzel nettó 500 ezererért és hány éves vagy?
És mi történt az alatt a 3 év alatt, hogyan lépkedtél feljebb?
@11
Bölcsészdiplomás vidéki vagyok. Amikor végső elkeseredésemben elkezdtem már pesti cégeknek is dobálni az önéletrajzomat (tudván, mekkora majmok, direkt oda is írtam megjegyzésként, hogy felvétel esetén a költözés megoldható), ugyanúgy nem kellettem oda se. Végül, nagy nehezen, felvettek volna egy lehúzós szarrágó céghez, ahol nettó 170-et kaptam volna, maximális munkáért és 0-24/7 bekapcsolt telefonért cserébe semmi egyebet nem fizettek volna (se bejárást, se bérletet, se albérletet, se benzint, semmit). Úgyhogy igen, én is kíváncsi lennék, hol dolgozol, meg hogy hanyadik elküldött önéletrajzod után kaptál munkát.
Azért két nyelv felsőfokú ismeretét nem nevezném tákolásnak. Az emberek többsége még alap angollal sem boldogul. Több tízezer diploma van visszatartva azért, mert sokan még egy nyelvvizsgát sem tudnak megszerezni. Pedig azért egy nyelvvizsga messze nem jelenti azt, hogy valaki képes kommunikálni az adott nyelven.
Tehát azért ne becsüld le ennyire a két nyelvtudásod és a diplomád.
Viszont akinek tényleg van 2 nyelvtudása és diplomája az SSC munkát gond nélkül fog találni és ott valóban jó fizetések vannak.
Védőnőként kerestem 140-et :)
Ápolónő barátnőm 120-at (sem).
Hagyjuk már.
@12 Egy változó létszámú, 20-30 között ingadozó létszámú csoportnak vagyok a vezetője egy ügyfélszolgálaton egy nagy multinál, SSC-ben.
Egyetem után kerestem munkát (eddigre persze korábbi munkákból volt elég sok, kábé 5 év, munkatapasztalatom), 5-6 helyre adtam be, az első interjú sikeres volt. Ekkor túlórákkal kerestem nagyjából 250 körül. A munka stresszes meg elég kemény, sok üvöltöző ügyfél (ráadásul, mivel több nyelven beszélek, így összesen 6 nyelv között váltogattam, ami a nap végére nagyon fárasztó), néha lassú rendszerek, stb. Kb 2 év múlva kaptam egy szeniori kinevezést, túlórákkal itt már 300 felett fixen, egy jobb hónapban 350 felett haza lehetett vinni, a munka is érdekesebb volt, mellette meg aktívan jeleztem, hogy menedzsment irányba szeretnék majd mozogni. Ez össze is jött, itt túlórákkal és bónuszokkal a tavalyi év átlaga olyan 495k volt havonta, a melót szeretem, a közvetlen felettesem nagyon jó fej.
Nagyjából annyi kellett, hogy minden egyes nap, amikor csak bent voltam, akkor a maximumot hoztam ki magamból, meg erre törekszem most is. Pedig soha nem ez volt az álommunkám, de végül így alakult. Lehet ennyit keresni Magyarországon és nem kellenek hozzá szuperhumán képességek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!