AZ aLDIBA miért nem lehet bekerülni?
jelentkeztem ilyen raktárosi munkára 6 órás részmunkaidős.
A munka: kartonokat kell raklapra tenni. tehát nem egy diplomás állás, de még csak érettségi sem kell hozzá.
Proffession.hu még mindig megvan hírdetve,
Tegnap válaszoltak, hogy Köszönettel vettük cégünk iránti érdeklődését és jelentkezését.
Hirdetéseinkre folyamatosan sok jelentkezés érkezik. Cégünknek a számos, magasan képzett jelölt közül a megfelelő kolléga kiválasztása nem könnyű feladat.
Sajnálattal közöljük, hogy választásunk ezen pozícióban nem Önre esett.
A jövőben sok sikert kívánunk a további álláskereséshez!
Ezt válaszolták, de a munak még mindig megvan hírdetve.
Nem értem én őket.
Az ember szeretne dolgozni értitek, és még az állásinterjúra sem mehet el, nemhogy még felveszik a munkára, miközben már egyre nehezebben tudnak eltartani a szüleim.
23 éves vagyok, és dolgozni szeretnék, de sehol semmi. Tanfolyamra meg nincs pénzem.
# 7: Én meg azt látom, hogy minden mindegy, csak dőljön a lé. Lehet fogyatékos, rokkant, nyugdíjas, diák, migráns, csókos, rokon, csak éppen olyan ember ne legyen akiért "teljes árat kell fizetni".
Kérdező! Tudod én nemrégiben egy rokonomra akkor vágtam rá az ajtót, mikor jött nekem azzal, hogy én nem jól keresem/kerestem a munkahelyet, mert nekem a legeslegalacsonyabb fizetést kellene, kellett volna megjelölnöm. Nem is 160 meg 138 bruttót, hanem nettó 60 ezertől-
Szerinte ezért nem vett fel még egy tesco sem dolgozni xD
Ok, lehet örülni, itt a válasz a kérdésedre.
Az ALDI a többi kereskedelmi lánchoz képest jóval magasabb béreket határozott meg, így hozzájuk sokkal többen jelentkeznek, mint máshova, és így több jelölt közül tudnak választani. Így értelemszerűen azokat veszik fel, akik kereskedelmi végzettséggel rendelkeznek és van már tapasztalatuk (pl. a SPARban dolgoztak 10 évig).
Neked kereskedelmi/raktárosi végzettséged van? Dolgoztál már raktárosként, ha igen, hol és mennyi időt? Ha ezekre nem a válasz, akkor tessék, ezért nem vettek fel!
Egyébként pedig a kiskereskedelemben valóban munkaerőhiány van, de nem az ALDI-nál, hanem a maszek kisboltokban, ahol nettó 100-ért (pl. 20 feketén) kell napi 12 órázni.
"csak 25 éves korig, én meg jövőhéten leszek 24 éves. ÉS 25 éves korig lehet ingyen tanulni. "
Már bocs, kérdező, de ez szerintem csak kifogás: ugyanis 24 évesen simán elkezdheted az OKJ-t.
"miközben már egyre nehezebben tudnak eltartani a szüleim."
Akkor ezt úgy kell érteni, hogy 23 éves korodig nem is dolgoztál még sehol? Vagy hogy?
Ezt ugy kell erteni hogy 23 eves korig alkalmi munkakon eltem tpbbnyire 20 evesen tettem erettsegi bizonyitvanyt, de csak mostanra jutottam el arra pontra hogy tudom hogy mi akarok lenni es hogy mi erdekel.
Nem kezdhetek nappalit, mert azt mondta az iskola hogy 25 eves korig kell befejezni,nem elkezdeni 95 mehetnek en meg 94ben szulettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!