Hogyan lehetne bekerülni mint beszállító például az Aldiba, Lidl-be, CBA-ba, COOP-ba, illetve hasonló üzletláncokhoz? Illetve hogyan lehet benzinkutakat meggyőzni, hogy vegyék fel a termékemet a palettájukra?
Lidl szórólapján találtam hirdetést amiben beszállítókat kerestek. Ha jól emlékszem a CBA honlapján is van ilyen hirdetés. Ha ebből indulok ki akkor ezeknek a cégeknek a honlapját érdemes lenne átböngészni.
Ha sikerül velük megegyezni akkor már rajtad múlik a hosszútávú kapcsolat.
Én azt hallottam (nem jártam utána, hogy igaz-e), hogy az ilyen helyeken csak azoknak az áruját fogadják, akik hajlandók valamennyit fizetni nekik. Jogcím: "terület-használati díj" vagy hasonló, amit azért szednek, hogy az ő áruja legyen kirakva (azt adják el és ne másét). Ezek állítólag olyan összegek, amiket pl. egy őstermelő még nem is látott egyben, nemhogy ki tudja fizetni.
Gondolom, ezért van az, hogy "keresik" a beszállítókat.
De mondom, ennek nem jártam utána. Végighallgattam és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!