Nyugat Európában is az a legfontosabb, hogy a HR-es nő
legyen, miközben megy a hülyìtés a női hátrányos
helyzetről?
Ha azt írod, hogy Ausztriában több esély van a munkára, jobban is érzed magad és azt látod, hogy a hr is fényévekkel jobb helyzetben van, hogy a pics@ba lehet, hogy gőzöd sincs az osztrák HRről és itt kérdezősködsz magyar módon, magyar oldalon, magyarokat?
2018. márc. 23. 21:02
Légy erős, én Angliában vagyok, az HR mellett dolgozom -az HR support on van vagy 10 nő és egy darab férfi, az HR adviceon ugyanez.
Csoporttàrsad éttermi karriert futott be Angliában -mosogat vagy krumplit süt?
2018. márc. 23. 21:54
Biztos azért fizetnek a magyar HR-esnek irigylésre méltó fizetést mert semmit sem kell tudni hozzá, még munkajogot sem. Nem érzel ellentmondást, ugye?
2018. márc. 24. 00:37
54/105 A kérdező kommentje:
Leirtam,hogy csak annak válaszolok,aki Ausztria, Bajorország HR ről ìr,hazug állìtásokra most már nem válaszolok.
Szerintem "picit" képzavarban vagy! Itt te vagy az, aki kérdezett és akinek válaszolnak (kaptál is válaszokat) Téged nem kérdezett senki, neked nem kell válaszolnod...
2018. márc. 24. 14:23
56/105 A kérdező kommentje:
Ausztria,Bajorország HR-rel kapcsolatban semmi választ nem kaptam,csak hazugságokat velem kapcsolatban.
Felvi statisztika alapján a HR diplomások össz-vissz 18%-a pasi, akkor nem csoda hogy a legtöbb HR-es nő. A mindenféle szakos HR-est se tudom honnan szedted, ahol eddig megfordultam cégeknél a többségnek emberi erőforrás szakos diplomája volt, esetleg más gazdasági alapszakon végzett. Férfi HR-est is láttam már jópárat.
Felsőfokú német nyelvtudás nélkül semmi esélyed Ausztriában irodai melóra plusz a szexista megjegyzéseid itt még annyira se tolerálnák, mint Magyarországon. Nem tudom mi mást szeretnél még tudni, mint hogy semmi esélyed Ausztriában HR-en. Nem a nemed a baj, hanem hogy hülye vagy.
2018. márc. 29. 16:58
utolsó, ezt mondtam neki én is, de kár belé a szó.
2018. márc. 29. 23:23
59/105 A kérdező kommentje:
"Felvi statisztika alapján a HR diplomások össz-vissz 18%-a pasi, akkor nem csoda hogy a legtöbb HR-es nő. A mindenféle szakos HR-est se tudom honnan szedted, ahol eddig megfordultam cégeknél a többségnek emberi erőforrás szakos diplomája volt, esetleg más gazdasági alapszakon végzett"Amikről én tudok ismeretségi körben Pl Ruhaipari mérnök lány lett nulla HR vègzettsèggel, nulla HR tudással,és nulla HR tapasztalattal HR-es,de a LinkedInen is jòl látható,hogy mindenfajta egyéb vègzettsèggel hölgyek a HR-sek.Azt elismerem, hogy az utóbbi pár évben,van némi változás,lehet,hogy már nekem is lenne állások,de isten ments,hogy újra magyar HR állásokra palyazzak annyi évet szívtam régebben és hallgassam a hulyitest a női hátrányos helyzetről.En sok évvel ezelőtt végeztem az első magyar HR szakosok között akkor még kevesebb pasit vették fel HResnek,de utóbbi években van némi változás,meg a feudális magyar világ is fejlődőképes,csak ez engem nem kárpótol,ezért is volt kérdés Bajorország,itteni helyzetet annyira nem ismerem.
60/105 A kérdező kommentje:
"a szexista megjegyzéseid itt még annyira se tolerálnák" Milyen szexista megjegyzés?
Kapcsolódó kérdések: