Nyugat Európában is az a legfontosabb, hogy a HR-es nő legyen, miközben megy a hülyìtés a női hátrányos helyzetről?
Hát elég nagy bajban lehetsz az életben, hogy ennyi bődületes hülyeséggel kábítod magad.
Elárulok valamit, amit eddig úgy látszik nem tudtál: a HR az egyik legbüfébb szak, úgyhogy hiába szólsz le más végzettséget, kamuszakra te jártál.
Azt írtad: „2 fiú csoporttársamnak valóban több esze volt,és már rég Angliában csináltak HR illetve éttermi karriert.De szerencsére most már én sem vagyok a feudális magyar világban,ahol megy a hülyìtés a női hátrányos helyzetről”
Nos akkor megvan a megoldás, menj Angliába HR-nek, vagy étterembe. Nem is értem mit problémázol. Arra azért kiváncsi lennék, hogy hol és mit hallasz a nők hátrányos helyzetéről?
Amúgy meg ha olyan rossz munkaerők lennének a nők a HR-en, nem gondolod, hogy lecserélnék őket? Ha rossz munkaerők is, meg még szülni is elmennek, akkor nem gondolod, hogy pasikkal jobban járna a cég? Vagy a cégek a hülyék?
Szerinted hazugság, hogy neked büdös a magyar HR, de te vissza nem mész Magyarországra dolgozni! :D Mekkora veszteség is ez az országnak. Elment egy HR-es :D Az meg, hogy nem tudsz elég jól a HR-es munkához, vagy pedig egyáltalán nem, a kérdésed szempontjából irreleváns, nem pedig hazugság. Vagy vered a melled az osztákoknál, hogy de amúgy te tudsz németül, csak maguknak nem jó? (El is tudnám képzelni, amekkora sötét lehetsz.) Az is hazugság, hogy azt írtad sajnos nyugaton a HR más szinten van, mint a magyar, ott sajnos tudni kell a munkajogot? Akkor az is sajnálatos, hogy nyugaton kell tudni valamit?
Jajj te szegény munkanélküli HR-es pasi...hátrányos helyzetben vagy, mert pasi vagy és közben a csapból is az folyik, hogy hátrányos helyzetben vannak a nők. Pedig te vagy hátrányos helyzetben! És a mocskos nők tehetnek róla. s nem adnak neked kárpótlást....adnak: jelentkezz be munkanélkülire te szánalmas bohóc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!